Dobrý den,v listopadu 2013 jsem byla pro progred,nodonosní a cystickou strumu indikována k TTE.Histol.chron.lynfocytární thyreoiditis s onkocytární transformací a mikrofolikulárním prokrveným adenomem bez malignity.Kalcemie po operaci 1.9 2mmo1/1.Pro subklin.hypotyreozu navýšena substituce Euthyroxem na150mg denně.Po navýšení mám pocit větší unavy,pocit zimnice,bolesti hlavy.Přibrala jsem na váze.Hladina hormonu byla 6.6.2014 fT 13.59,THS 4:149,Ca 2.32.Opět mi byla zvýšena dávka Euthyroxu na 175mg.Chtěla jsem se zeptat jestli je to dobře?Děkuji moc za odpověd.Lenka M
Dobrý den, je to dobře. Zatím substituce Euthyroxem nebyla úplně dostatečná a bez jejího navýšení byste byl unavená ještě víc. Substituce se navyšuje postupně. Váš endokrinolog postupuje správně.
S pozdravem
Děkuji panu doktorovi Nezdařilovi za jeho dlouholetou léčbu. Byl vždycky příjemný a pečlivý.Bohužel končí svou práci a tak mu přeji, ať ve zdraví a spokojenosti si užije další dlouhá léta.
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Onemocnění štítné žlázy. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.