Dobrý den, potřebovala bych poradit na poslední kontrole mi lékař zjistil že mám zvýšenou funkci štítné žlázy, před tím jsem brala 75 letrox pak 50 letrox a teď mi léky uplně vysadil a mám přijít za 2 měsíce. Nevím ale jak to vydržím je mi hodně zle, potím se šíleně třesu se celá a buší mi hodně srdce. Nemůžu vůbec normálně fungovat v noci nespím, chce se mi pořád brečet a mám neustále hlad. Může mi prosím někdo poradit co s tím mám dělat?? Děkuji moc :)
dobry den beru taky letrox 50 a stejnak mam pocit ze mam v krku srdce. pribiram na vaze a drzim dietu a nedari se mi to vubec muzete mi poradit jak zhubnout?
Já jsem po Letroxu také přibrala, ač mi doktor tvrdí že to není možné, ale znám spoustu lidí co mají stejný problém. Co s tím dělat nevím, začaly se mi strašně zavodňovat nohy od té doby. Teď sice nic neberu protože mám zvýšenou funkci, ale zatím jsem nezhubla ani kilo a spíš mám pořád hlad.
Dobrý den,měla jsme podobné potíže,není to nic příjemného.Pokud Vám neni dobře a současný dr. nic s tim nedělá, nerozmýšlejte se a najděte si jiného. Já jsem takhle vystřídala 4 dr. ten poslední mě poslal na operaci a bylo mi řečeno, že jsem přišla včas.Dle mých zkušeností je důležité naordinovat přesné dávkování. Krevní výsledky byli v pořádku, ale já jsem se rozhodně dobře necítila. PDJames
No mi právě výsledky krve dopadly špatně, lékaře už mám 3. právě jsem přešla, ale právě nechápu proč mám přijít až za 2 měsíce. Jejda , ale operace ta mě vůbec nenapadla..
Já jsem již komplet po operaci štítné žlázy v rozmezí 5 let. Vždy jsem tam měla na každém laloku uzlík. Doporučuji s tím neotálet.Zdraví máte přeci jen jedno .Znám pani , která je po operaci jednoho laloku a medikamenty žádné nebere.A já je potřebovala...Cítím se úplně v pořádku.
Děkuji panu doktorovi Nezdařilovi za jeho dlouholetou léčbu. Byl vždycky příjemný a pečlivý.Bohužel končí svou práci a tak mu přeji, ať ve zdraví a spokojenosti si užije další dlouhá léta.
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Onemocnění štítné žlázy. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.