dobrý den.Pochybuji,že by někdo měl dlouhodobou zkušenost s touhle antikoncepcí,protože je to teť novinka na našem trhu.Já jsem léta užívala antiko YADINE(je to výrobek od stejného výrobce)a lékařka mi nabídla tuhle variantu:SYLVIANE,že je o něco levnější než YADINE.Byla jsem u své gynekoložky začátkem února a v žádné lékárně jsem nepochodila.Všude mi tvrdili a to i ve velkých městech,že tohle ještě niksy neměli a můžou mi SYLVIANE jedině objednat.Já na ní jedu teprve týden,tudíž nemohu posoudit,zda se při jejím užívání zhubne.Přeji hezký den.Radka
Na doporučení mé gynekoložky také budu přecházet na Sylviane, sehnat jsem ji neměla problém. Bylo mi řečeno, že je dobrá i na akné ( docela na něj trpím ) a také, že zavodňuje, tudíž se po ní netloustne, ale myslím, že jen tak z ničeho nic, jen působením hormonů nezhubnete, možná budete hubnout rychleji pokud přidáte cvičení,dietu... Nevím, ale podle mě to nebude tak jednoduché jak se zdá. :)
Dobrý den, já tuhle antikoncepci beru čtvrtým měsícem. Nemůžu si stěžovat. Nevím jistě, zda se po ní hubne, ale rozhodně jsem nepřibrala. Za těch pár měsíců mám 6 kg dole, ale netuším, jestli je to antikoncepcí, nebo sportem. :)
Dobry den, mohu se zeptat jestli se po teto antikoncepci nejak nezhorsila plet? Pet let sem brala Yadine a tento mesic mi pani doktorka napsala tuto antikoncepci, tak mam strach. U Yadine sem mela uplne krasnou plet bez pupinku. Dekuji za odpoved :)
Dobrý den.Mohu Vám sdělit svou zkušenost.Taktéž jsem brala Yadine spoustu let bez problémů a k mé spokojenosti.Paní doktorka mi nabídla levnější variantu Sylviane a užívám ji třetí měsíc.Plet mám zhoršenou,vyskytly se mi pupínky a na čele krupice.Během užívání asi uprostřed platíčka jsem začala mít bolesti v podbřišku a malinko se objevilo špinění.Závěr je takový,že přejdu zpět k osvědčené,ač drašší YADINE.Přeji hezký den.Radka
Sylviane je naprosto totéž, co Yadine. Stejné složení, stejný výrobce. Jiná je jen krabička a cena. A proč produkuje jeden výrobce dva totožné preparáty s různou cenou? Ten dražší je originál a nyní jiné firmy dělají levnější kopie, takže firma jednu z těch kopií vyprodukovala sama, aby nepřišla o méně movité zákaznice. Suma sumárum Yadine a Sylviane je totéž.
Hmmmm.je to normální jak pro koho:-)já jsem při jiné antiko tyhle problémy nikdy neměla!!!!A to nejsu žádná mladičká holčina,která s antiko,teprve začíná.Přešla jsem zpět na Yadine a bez problémů.
Dobrý den.Já jsem jí v lékárně koupila za 620,-Kč 3platíčka tedy na 3 měsíce.Na internetu někde uvádějí 550,-kč ale to je cena pro lékárny,tudíž normální klient(zákazník)se asi nemá šanci dostat k této ceně.
ahojky právě dnes jsem si poprvé koupila tuto antikoncepci před otěhotněním jsem brala Yadine a byla jsem spokojená ted mě paní doktorka předepsala tuto tak snad bude taky dobrá a cená -- já ji koupila za 559kč :-)
Dobrý den, mohla bych se zeptat v jaké lékarné jste koupila antikoncepci Sylviane za levno? Nějaký název lékárny? Já se po ní ptala už ve 3 lékárnách a nikde mi nebyli schopni zjistit cenu až u DR. Maxe a tam mi řekla 620 Kč. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
já jsem Sylviane koupila za 560,-- ale pozor, je to v málokterých lékárnách taková cena. Váš gynekolog by Vám měl říct, kde se Sylviane koupí za levněji :)
Dobrý den,
já jsem začala užívat antikoncepci Sylviane teprve nyní, taktéž mi ji doktorka nabídla jako zcela stejnou alternativu Yadine, ale levnější a koupila jsem ji ZA 550,- KČ NA TŘI MĚSÍCE V LÉKÁRNĚ V KARVINÉ V OC HYPERNOVA. Pokud jste tedy někdo z tohoto města, doporučuji jít tam, nebo najít stejnou lékárnu v jiných městech.
Já jsem za ni platila (sylviane) necelých 600 korun, což není mnoho ve srovnání s jinými antikoncepcemi. Zlepšila se mi po ní pleť, akorát mívám často úzkostné stavy, ačkoliv nemůžu posoudit zda je to vlivem antikoncepce. Levnější varianta HA- Lunafem užívala jsem ji asi rok, nepřibrala jsem, avšak nezlepšila se mi pleť jak jsem očekávala, později jsem zjistila, že tato antikoncepce k tomu není ani určená. Cena se pohybuje okolo 400 korun na tři měsíce. POkud nemáte problémy s pletí určite ji můžu doporučit.
Antikocepci Sylviane beru už měsíc, něco se mi děje s pletí, ale nerozeznám jestli je to antikocepcí nebo něčím jiným :-) Zatím nevidím u sebe žádné problémy. Uvidíme za pár měsíců. Cenově se ta antikocepce dá snést, brala jsem i drahší.
Ahoj holky, já ji beru 5 měsíců a musím říct, že mě absolutně přešla chuť na sex, tak nevím, nevím. Předtím jsem nebrala dlouhou dobu nic a úplně v poho :-(
ahoj vykašlete se na antikoncepci,doktoři z vás mají akorát peníze, objednejte si lady comp a budete v pohodě sice je vyšší pořizovací cena,což se za dva tři roky vrátí při cenách antikoncepce,a nedostanete rakovinu prsu ani infarkt, což vám při užívání antikoncepce vážně hrozí a ještě z toho má prachy farmaceutická lobby,proto vám to doktoři pořád cpou jste pokusní králici.
brala jsem Yadine, dala jsem dolů asi 3 kg ale hlavně už jsem je nepřibrala, teď mám Sylviane, je to to samé, možná trošku nějaký ten pupínek na obličeji, jenže to klidně může být i tím horkem. Každopádně cena je cca 0 400,- nižší než Yadine, takže není důvod kupovat to samé a dráž.
Mno to mi ani neřikej!!! Já při Jeanine nabrala 5kg, a teď budu brát Sylviane, prý by mi neměla tolik zadržovat vodu a přibrat bych už neměla. jinak holky s tou pletí, jsem sama zvědavá....