Trvalý bílý výtok

Trvalý bílý výtok

simona  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 2 odpovědí
dobrý den je mi 21 let a od 12 mám každodenně bílý výtok,nesvědí,nepálí,nezapáchá prostě nic.někdy je tekutý a někdy zase hustší.někdy je ho víc někdy zase míň.vím že je takový výtok normální,ale nešlo by to se ho nějak zbavit?je hrozně nepříjemný.doktor mi na to dal rosalgin,ale stejně ho pořád mám.děkuju za radu.
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

neví jaký je pH povúchvy a jaký je ndo cervikální nález ,berete antikoncepci atd,určitš se s tim dá něco dělat

S pozdravem,

MUDr Ilič
  • 2 odpovědí
antikoncepci beru,ale ta vubec nic neovlivnila.nic se nezmenilo.kdyz sem pouzivala rosalgin asi 14 dni v kuse tak mi prislo jako by ho bylo min,ted kdyz uz ho zase nepouzivam tak je to zase jake to bylo predtim.mozna by ten rosalgin pomohů ale abych ho kvuli tomu pouzivala cely zivot to se mi zrovna nechce.

Reakce na simona

Dobinka1973  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 3 odpovědí
Dobrý den, také na to trpí, už jste to vyřešila? Můžete mi kdyžtak poradit?
  • 3 odpovědí
Já na to také trpí, nevím už co s tím, můj doktor po všech různých vyšetřeních konstatuje, že je vše v pořádku a že ani on sám již neví, jak mi pomoci. Můžete mi prosím někdo poradit? Děkuji
dn@seznam.cz
Simona  |  návštěvník
  • 5 odpovědí
ahoj, ještě jsem to nevyřešila. ale jedinný co mi trošku pomohlo - aspon si to myslím byl Rosalgin.pouzivala jsem ho 14 dnu v kuse a měla jsem dojem že výtok je slabši.pak mi dosel a výtok se zase vrátil..možná že by zmizel kdybych rosalgin používala delší dobu,ale zase na to nemam tolik peněz.a pokud by to fungovalo tak ze výtok by zmizel pokud bych pouzivala rosalginm tak to se uz asi raději smířím s tim výtokem..jinak nevím co poradit. zkuste tohle.aspon mě to na tu chvilku pomohlo.
Středisko očkování a cestovního lékařství, s. r. o.  |  Basic member  |  Praha
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
pokud Vám lékař neporadil jinak, zkuste pro úpravu vaginálního prostředí
některý z přípravků na úpravu pH, např. Gyntima i jiné v lékárně dostupné, mohou na nějakou dobu poskytnout úlevu.Specifická vyšetření ( imunolog. apod.) a léčba patří do kompetence gynekologa.
julinka  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
  • 1 odpovědí
Take na to trpim ... moje lekarka mi rekla ze je to normalni, me to prijde obtezujici a navic mam dojem ze se nekdy "citim" .... uz vam nekomu nekod neco poradil, je neprijemne a docela zahanbujici pak vzdy pred nejakou sexualni akci jit nenapadne odstranovat intimku nebo kontrolovat spodni pradlo aby to pak nevypadalo blbe, ze tam jsou smouhy ....

Reakce na julinka

Simona  |  návštěvník
  • 5 odpovědí
mam uplně stejný problémy, i co se týče sexuálních akcí..zkoušela jsem ten rosalgin, a nevim to jistě, ale myslím si že mi trochu pomohl.bohuzel sem nemela finance na to ho pouzivat pravidelne,takze nevim jestli by vytok neustal uplne.

Reakce na julinka

Janča  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Ano,musím se připojit, bude mi za chvíli 18 let, a také stále mám tento bílý výtok. Je mi nepříjemné v sexu i normálně se kontrolovat, jestli mám bílé špinění na kalhotkách nebo ne... Není možné, že na toto moc kvalitních výrobků ještě není. Jsem ovšem ráda, že nacházím ženský, které mají podobný problém, protože už jsem si myslela, že jsem jediná...

Reakce na Janča

• 2 odpovědí
já jsem si taky myslela, že jsem jedinná s tímhle problémem a když jsem zjistila že ne, docela se mi ulevilo. :-)
Míša  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 2 odpovědí
Ahoj,chtěla bych se zeptat,je mi 15 let a mám již asi půl roku bílý výtok kterýá občas zapáchá,nesvědí,nepálí nic....příjde mi to jako droždí nebo tak něco :( Na gynekologii jsem ještě nebyla nevím co stím.Poradte někdo co to může být ;Děkuju :)
Lucka  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 2 odpovědí
Taky na tohle trpím!!!! :(

Reakce na Lucka

Míša  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 2 odpovědí
:((
kacka  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
No já mam také ten to problém .. Mě to nastalo po porodu .. výtok je bílý není to husté jaj přirovnat to jako rýma jen je to malo hustá .. nezapáchá nepálí barva je Bíla až někdy pruhlédna .u doktora jsem byla také mi řek že vše je v pořádku nasadil antikoncepci s tím že se to s rovna.No nic se nesrovnalo .. Jen mi to děla potíže v životu sexualním.Prostě mám rada když mi to kluk děla pusou. ale když se mě vytéká něco byleho sliskeho .. jak mu žu člověka k terého miluji tam dolu pustit jazykem ? Mám 25Let a chci se toho zbavit.A sex si chci užít na 100%
Yaku  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Trpím na něj už několik let, mám z toho komplexy hlavně co se týče sexuálního života, špiní to spodní prádlo, vytejká to podobu celého dne, ovšem nic mi dlouhodobě nepomohlo. Jsem ráda, že takových je nás víc. Už si nepřipadám tak divná.
anonymka92  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, už asi dva roky mám bílý někdy hustší někdy řidčí výtok. Někdy to je se svěděním,zápachem, někdy to je bez těchto problémů. Mám zato, že někdy to i ustalo, ale potom to zas začne. Nevím si s tím rady. Je to přítěž a to jsem měla sexuální život ráda. Ráda bych si ho zas užívala naplno.

Poradte mi jak se tohoto zbavit? :( Beru antikoncepci Lindynette20. Dřív jsem neměla žádné problémy. A antikoncepci beru 3 roky.Děkuji za odpověd.
lucie28  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Ahoj mam také bílý výtok trpím tím už 4 roky :( ZKOUŠELA JSEM MNOHO LÉKU nic mi nepomohlo prosím pokud někdo z vás přišel jak se toho zbavit pisněte děkuji
Simona  |  návštěvník
  • 5 odpovědí
ahoj, zkoušela jsi ten Rosalgin? ja ho zkousela a prislo mi ze vytoku je min..jenze pak mi dosly ty sacky a dal sem si to uz nekoupila, tak nevim, treba by zmizel uplne.
Mima  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, je mi 20 let a už asi 8 let mám žlutobílý výtok, nesvědí, nepálí. V období mezi menstruacemi se jeho množství mění. Těsně po je ho málo a před menstruací vždy více. Menses mám jinak pravidelný, přesně na den. Tento problém mi velmi znepříjemňuje můj sexuální život, stále musím nosit intimky. Před přítelem je mi kvůli tomu trapně. Nevím co s tím, má gynekoložka se k řešení tohoto problému vůbec nemá. Vždy, když s tímto problémem přijdu, je velmi nepříjemná. Doufám, že existuje řešení. Děkuji za odpověď.
  • 3 odpovědí
Nechte si předepsat Dafnegin(poševní krém), je to mast s aplikátorama. Průběžně na noc vkládejte a uvidíte rozdíl, až se to zlepší, preventivně jedenkrát za týden. Poproste gynekoložku, at máte pořád doma jeden v zásobě.
Sanatorium Helios  |  Basic member  |  Brno
  • 350 odpovědí
  • 3 Likes
dobrý den,
bělavý výtok z pochvy může být zcela fyziologický a může být i příznakem infekce a zánětu. Pokud nejste spokojená se svojí lékařkou a nemáte v ní důvěru, změňte lékařku. Doporučovat braní léků bez vyšetřeení není dobré. Pokud lékařku nechcete změnit, zajděte si jen konzultovat svůj problém k jinému gyn. lékaři.
prim MUDr Pavel Texl
Nikoletka  |  návštěvník  |  Královéhradecký kraj
  • 1 odpovědí
Je mi 20 let,už 1 rok,mám bílý výtok,zapácha,nic mě ale nebolí ani nesvědí,co stím?Děkuju