Dobrý den, mám poslední rok velké bolesti při ovulaci,nebo myslím, že je to k ovulaci, byla jsem už na všech možných vyšetřeních a jinak jsem v pořádku,pocit na zvracení, nafouklé břicho,vypadám tak na 6 měsíc těhotenství,únava, už jsem z toho neštastná, je mi 35let.
Udělejte si ovulační test (dá se pořídit za pár korun v každé lékárně), jestli vyjde v tyto dny pozitivně, máte ovulaci. Každopádně tu by vám měl ukázat také gynekolog - je vidět na ultrazvuku. Když byste tedy v den, kdy máte tuto bolest, zašla k lékaři, měl by vám říct, zda je to z ovulace nebo ne. Já mám při ovulaci hodně velké bolesti, takové řezavé, asi trochu více na jedné straně, ale těžko říct, bolí to všude celé až dolů. Nejdřív jsem myslela, že je to nějaký zánět, protože jsem měla i trochu teplotu, ale zvýšená teplota (kolem 37) je při ovulaci taky normální. A nafouklé břicho mám taky, na prasknutí... Zvracet se mi sice nechce, ale zato se mi točí se hlava. Takže tak :-)
také trpím bolestmi, vždy se objeví kolem 10 dne po menstruaci a dle výpočtů (teplotu si neměřím) zesílí v době ovulace, celé tyto dny mi je na zvracení ,motám se i mám velmi nízký tlak a velké bolesti v levém podbřišku v tom tedy zrovna tento měsíc, vždy zesílí po vyčůrání,brala jsem lindinette 20 8let a vysadila jsem před 3 měsíci, menstruace po 30 dnes a trvá v průměru 5 dní. doufám že bolesti každým dnem přejdou a užiji si svátky v klidu.
myslíte že to může být i zánět?
nebudu mít problémy s otěhotněním?
co vám proti tomu pomáhá?
děkuji a přeji krásné svátky a hodně zdraví do roku 2013