Bolesti a zvětšení prsou

Bolesti a zvětšení prsou

Renata Hrbáčková  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
dobry vecer, chci se zeptat co to muze znamenat kdyz me uz hned po menstruaci zacaly dost bolet prsa a zvetsily se my a to trva i do dnesni dalsi menstruace! dekuji za odpoved
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

berete nějaký léky ,kolik Vám je let ,rodila jste kojila jste atd,je MC pravidelný nejlépe je navštívit gynekologa a případně d+lat sono prsu a ev. Prolaktin,

S pozdravem,

MUDr Ilič
nicky8  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 1 odpovědí
Dobry den,je mi 18let a v poasledni dobe asi tak pul roku,vzdy pred menstruaci cca 6dni predem zvetsi(napuchnou) prsa a boli.Zadnou antikoncepci neberu,MC je pravidelny,nekojila jsem a jsem bezdetna.Pomohou na to nejake vitaminy? Dekuji za odpoved.
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

můžete zkusit pupalku dvouletou s vitaminem E nebo Indonal jsou v lékárnách volně prodejny.....

S pozdravem,

MUDr Ilič
Petra13  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,už měsíc a půl mě bolí na levé prsu a pod klíční kostí to mám nateklé.Nevím z čeho by to mohlo být a co by na to pomohlo,zda z nějaké námahy či zda to je něco závažného?Předem děkuji
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

doporučuji Vam navštivit lékaře a teprve po vyšetření bude možné stanovit příčinu Vaších potíži.

S pozdravem,

MUDr Ilič
veronika  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Dobry vecer.chci se zeptat,vysadila jsem antikoncepci tyden pred menstruaci,rotoze se s pritelem pokousime o ditě a antikocepce mi nevyhovovala,ted,tyden po styku me boli podbrisek a prsni pradavky,prsa mam zvetsene..muze se jednat o tehotenstvi???dekuji
Kája  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, mám bolest prsou, ale nemám ani před menstruací a ani nejsem těhotná, co by to mohlo být ?

Související zákroky