dobry vecer, chci se zeptat co to muze znamenat kdyz me uz hned po menstruaci zacaly dost bolet prsa a zvetsily se my a to trva i do dnesni dalsi menstruace! dekuji za odpoved
berete nějaký léky ,kolik Vám je let ,rodila jste kojila jste atd,je MC pravidelný nejlépe je navštívit gynekologa a případně d+lat sono prsu a ev. Prolaktin,
Dobry den,je mi 18let a v poasledni dobe asi tak pul roku,vzdy pred menstruaci cca 6dni predem zvetsi(napuchnou) prsa a boli.Zadnou antikoncepci neberu,MC je pravidelny,nekojila jsem a jsem bezdetna.Pomohou na to nejake vitaminy? Dekuji za odpoved.
Dobrý den,už měsíc a půl mě bolí na levé prsu a pod klíční kostí to mám nateklé.Nevím z čeho by to mohlo být a co by na to pomohlo,zda z nějaké námahy či zda to je něco závažného?Předem děkuji
Dobry vecer.chci se zeptat,vysadila jsem antikoncepci tyden pred menstruaci,rotoze se s pritelem pokousime o ditě a antikocepce mi nevyhovovala,ted,tyden po styku me boli podbrisek a prsni pradavky,prsa mam zvetsene..muze se jednat o tehotenstvi???dekuji