Bolest prsu od krční páteře?

Bolest prsu od krční páteře?

Lucie  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 3 odpovědí
Dobrý den, je mi 28let. Asi před 4lety jsem si narazila zápěstí levé ruky. Střídavě mě pořád pobolívá, někdy méně někdy více (někdy nemohu zápěstí ani ohnout) Poslední rok více a častěji mám i problém s krční páteří a vystřeluje mi to až do levého ramene a levého podpaží přes klíční kost (pracuji u počítače). Před týdnem mě klíční kost bolela mnohem více než jindy, při pohobu - zvednutí ruky - to přešlo do týdne nebo to není tak intenzivní. Včera jsem hrabala celý den seno (což tak často nedělám) a večer mě bolelo levé prso - při pohybu, i při dotyku. Že nějakou dobu nemohu ležet na břiše, to by mě prsa bolela už jsem si zvykla (trochu mi narostla, asi o 2čísla) ale když mě bolí někdy podpaží, tak nemohu hlavně dlouho ležet na levém boku. Abych se vrátila ke včerejšímu hrabání. Je možné, že jsem si tu levou ruku, krční páteř namohla více?? Samovyšetření prsu si provádím často, hlavně od té doby co mě pobolívá podpaží. Ale nikdy jsem nic nenahmatala a ničeho jsem si nevšimla. Až včera = zdá se mi že mé levé prso vyrostlo. Od puberty jsem měla vždy levé prso menší. A nyní je stejně veliké jako pravé a včera bylo mi o něco pevnější. Začala jsem v poslední době často nosit sportovní podprsenku za krk, může to být částečně i tím - je dost pevná?? Nebo myslíte, že se mi prsa mohla srovnat velikostí. V březnu 2012 jsem začala jíst zdravěji a i cvičím častěji (cca 2x týdně) Děkuji za odpověď. Ve středu jdu na gynekoligii, ale potřebuji si napsat o radu - bojím se aby to nebylo něco horšího :(
Pavli  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
  • 46 Likes
Dobrý den,reaguji na dost starší článek,ale třeba se pošťestí a odepíšete.Jak jste prosím dopadla?Proč ty bolesti a větší prso?děkuji

Související zákroky