Pupínky na genitáliích

Pupínky na genitáliích

WeNdYy  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 2 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den,
od minulého týdne mám na pochvě červenou vyrážku, před 3 dny se mi udělali kolem poševního vchodu dva červené pupínky a natekly mi stydké pysky. Celkem dost to i svědí. Může se jednat o kvasinkovou infekci? Předem děkuji za odpověď
MUDr. Miloš Debnár  |  Basic member  |  Gynekologie a porodnictví  |  Šumperk, Oskava
  • 234 odpovědí
  • 48 Likes
Může se jednat o kvasinkou th/diff dg začínající herpes genitálií.Terapie by měla být vag. tbl.zevně na rodidla krem,celkově antimykotika per os/stačí 1 tbl. např.forcan 150/.Léčba by měla být nejméně týdenní/nestačí gynopevaryl vag 3 dny/.Omezit sladká jídla a bílé pečivo/obsahují sacharidy/neholit rodidla ,10 dní nemít styk.Rodidla umývat pouze vlažnou vodou/ne mýdlem ani sprchovými gely/.Osušovat dotekem.Přeléčit manžela/clotrimazol crm/ev forcan rovněž./STD inf.zabránění pingpongovému efektu/.
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

určitě bych navštívil lékaře kvůli přesné diagnóze tak jak to popisujete
to není typické pro prostou kvasinkovou infekci,
S pozdravem,
MUDr. Ilič
WeNdYy  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
  • 2 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den,
myslíte si že pomůže mast clotrimazol? včera večer jsem namazal a do rána zmizel otok a vyrážka je menší. Myslíte že by to mohlo být něco jiného? podle příznaků mi to sedí na kvasinkovou infekci: je tam napsané úmorné svědění a otok či vyrážka. A já mám svědění a vyrážku. Předem děkuji za odpověď.