Děloha v RVF
Dobrý den,chtěla bych se zeptat co znamená,když je děloha v RVF,při UTZ to dr. psal do papíru a jestli to může mít vliv během těhotenství,jsem v 9tt.Je mě to ale divné,protože před týdnem psl dr. děloha v AVF,je možné,že se to v průběhu těhotenství mění?Děkuji a přeji hezký den.
- 1 odpovědí
Mila reneh.Budte v klidu.Deloha ma 5-7 v netehotnem stavu.Tam lze hodnotit AVF ci RVF.Az budete mit uvnitr mimi 3,5kg deloha nebude mit moznost, nez byt vzprimena.
- 357 odpovědí
- 3 Likes
Dobrý den,
to je poloha dělohy RVF zakloněná AVF naprímená npř když je plný močový měchýř tak se děloha posune do RVF,
nemusite se vůbec obávat....S pozdravem,
MUDr Ilič
to je poloha dělohy RVF zakloněná AVF naprímená npř když je plný močový měchýř tak se děloha posune do RVF,
nemusite se vůbec obávat....S pozdravem,
MUDr Ilič
- 1 odpovědí
Dobry den,chtela sem se zeptat,je to 14ct dni co mi delali operaci delohy ktera byla vRVF a prisivali mi ji k brisni stene.Tak jse se chtela zeptat jestli je mozne ze by se mohla utrhnout a co by to pro meznamenalo,ta operace byla jeste spojena s plastikou predni steny ktera byla castecne odstranena a steny se prisili k sobe.dekuji za odpoved