Děloha v RVF

Děloha v RVF

reneh  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
Dobrý den,chtěla bych se zeptat co znamená,když je děloha v RVF,při UTZ to dr. psal do papíru a jestli to může mít vliv během těhotenství,jsem v 9tt.Je mě to ale divné,protože před týdnem psl dr. děloha v AVF,je možné,že se to v průběhu těhotenství mění?Děkuji a přeji hezký den.
J.P.  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
  • 1 odpovědí
Mila reneh.Budte v klidu.Deloha ma 5-7 v netehotnem stavu.Tam lze hodnotit AVF ci RVF.Az budete mit uvnitr mimi 3,5kg deloha nebude mit moznost, nez byt vzprimena.
MUDr. Ilič Zdravko  |  Basic member  |  Praha
  • 357 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den,

to je poloha dělohy RVF zakloněná AVF naprímená npř když je plný močový měchýř tak se děloha posune do RVF,
nemusite se vůbec obávat....S pozdravem,

MUDr Ilič
chemik  |  návštěvník  |  Jihomoravský kraj
  • 1 odpovědí
Dobry den,chtela sem se zeptat,je to 14ct dni co mi delali operaci delohy ktera byla vRVF a prisivali mi ji k brisni stene.Tak jse se chtela zeptat jestli je mozne ze by se mohla utrhnout a co by to pro meznamenalo,ta operace byla jeste spojena s plastikou predni steny ktera byla castecne odstranena a steny se prisili k sobe.dekuji za odpoved

Související recenze a zkušenosti

SandraZav 3.8.2018
Spokojený/á

Velmi doporucuji pana doktora. Cele těhotenství jsem mela syna KP. Pan doktor po vysetreni maleho pretocil,ale bohužel maly tak do porodu nevydrzel. Diky důvěře k panu doktorovi (kterou si mimochodem hned ziskal svym cho... Více 

Registrovaný uživatel 14.3.2016
Spokojený/á

Na geneticke  nám ve 12. týdnu těhotenství naměřili u plodu NT 6,0 mm. Bez jakýchkoliv dalších vyšetření nás poslali na ukončení těhotenství - že není šance, aby bylo dítě s takovouto hodnotou NT zdravé. Ukončení těhoten... Více 

2 Likes   3 Komentářů  
Doktor ve Vašem okolí