Ahoj, jak vidim, s kvasinkama bojuje plno z nás ! Já už od listopadu minulého roku. Začalo to nevině, začla jsem brát vag. globule, ze zacatku jen na 3 dny. Po měsící se mi to opět vrátilo, a to už se mi zdálo divné, tak jsem dostala další i s krémem pro partnera.Dodržovaly jsme vše co nam doktor řekl. Ale ani to nepomohlo, v lednu se to oběvilo zase! Od te doby tam jsem jak doma, každý měsíc aspon dvakrat, zkouší jiné léky,jiné krémy a nic..Ikdyž mi doktor řekl,že sex mít muzu,pokud neberu žadny globule atd., s kondomem tak na někdy nemám ani chut, kdyz vim že do týdne budu u lékaře.s nebo bez, pořád ty problémy mám.. :/ a to mi je teprve 18 roků. Momentálně beru vag.globule Dafnegin a mast já i partner Pevaryl. Budu ráda za každou radu ! A přeju hodně štěstí.
Jéé... to je mi moc líto. Bohužel mám podobnou zkušenost. Co mi opravdu pomohlo.. když jsem k antimykotikům připojila wobenzym.. antimykotika konečně zabrala a mykózy se přestaly vracet.
Taky mi pomohla až kombinace antimykotik s wobenzymem. Dále jsem také omezila konzumaci sladkého( i ovoce) a alkoholu ( piji jen bílé suché víno). Kvasinky jsou hrozné, ale dá se proti nim bojovat. Jen to chce trpělivost a naučit se poslouchat své tělo.
jestli se candidoza neustále vrací, máte možná problém s lokální imunitou pochvy. Systémová enzymoterapie, konkrétně Wobenzym, který zde zmiňují ostatní, skutečně pomáhá. Nicméně je potřeba ho brát pravidelně, 2x8 dražé denně nalačno po dobu alespoň 10 týdnů a měla byste mít pokoj. Samozřejmě pokračujte s klasickou léčbou mykózy dle instrukcí vašeho gynekologa.
Člověk, ke kterému se rády vrátíte. Je upřímný, lidský. Ze zákroku, který většina žen může vnímat nepříjemně, dokáže vykouzlit opak. Za to mu děkuji. L.
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Záněty v gynekologii. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.