Dobrý den, nerada navštěvuji lékaře a proto bych se nejprve chtěla zeptat jak moc je můj stav vážný. Nemám pravidelnou mentruaci, prodlužuji si ji díky antikoncepčním pilulkám, od té doby mívám v období kdy bych měla menstruovat výtok. Tak nějak jsem si na to zvykla a neřeším to, ale asi před 4 dny jsem měla pohlavní styk a od té doby mám krvavý výtok, není to moc ale i tak se bojím že se něco stalo, od té doby jsem pohlavní styk neměla ale nepřestává to. Mohlo by to být něco vážného s čím musím jít k lékaři? Děkuji vám za odpověď.
Dobrý den,mám takový problém,je mi 13 let a před rokem jsem dostala menstruaci.Měla jsem ji hodně nepravidelnou tak šla mamka semnou na gynekologii a ona mi dala prášky na doplnění hormonů.Už je dlouho neberu a menstruaci mám uplně pravidelnou,jenže včera sem měla krvavý výtok a dneska taky,poslední menstruaci jsem měla 7.dubna a dneska je 19.dubna a mám od včerejška ten krvavý výtok!!Prosím co mám dělat?Nemusím na gynekologii?:'-(
Asi týden po tom, co jsem krvácela jsem dostala menstruaci a teď už krvavý výtok nemám, tak jak mi odpověděla doktorka, počkala bych pár dní a pak bych šla k lékaři.
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat? Po pohl.styku jsem druhý den pocítila pálení,svrbění a otok..asi za dva dny jsem si koupila v lékarně Jenamazol..a po dvou dnech jsem začala špinit a třetí den mírně krvácet.ted už třtí den mírně krvácím a bojím se,jestli to neni něco vážného??? Můžete mi prosím poradit? Děkuji za odpověd..
Dobrý den, čtyři dny mám výtok s příměsí krve, výtok se objevuje pouze na toaletním papíře a to maximálně jednou - dvakrát denně, dnes me začalo pobolívat v podbrišku. Chtěla bych se zeptat jestli je možné, že se to stalo po chybném užití HA, minulou neděli jsem snědla tabletku na sobotu a pak se mi to celé o den posunulo, ale nemám fázovou antikoncepci. Předem děkuji za odpověď.
Člověk, ke kterému se rády vrátíte. Je upřímný, lidský. Ze zákroku, který většina žen může vnímat nepříjemně, dokáže vykouzlit opak. Za to mu děkuji. L.
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Záněty v gynekologii. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.