dobrý den,mam dotaz moje gynekoložka my predapsala vaginální čípky klion d100 ale nedostala jsem ještě menstruaci muže to být těmi čípky?Po výsledcích citologie my dala opět čípky tentokrát polygynax v letáku jsem se dočetla že se léčba nemá přerušovat během menstruace znamená to tedy že si je mám zavádět i při menstruaci?přijde my to divné prosim poraďte my předem děkuji
Dobrý den.
Nemáte-li akutní potíže, radím vyčkat menses a léčbu zahájit, až krvácení skončí. Při menses není zavádění vaginálních globulí vhodné.
MUDr. Jan Šulc
GEST Praha
XXXXXXXXXXX
dobrý den,mam dotaz moje gynekoložka my predapsala vaginální čípky klion d100 ale nedostala jsem ještě menstruaci muže to být těmi čípky?pořád je užívám děkuji za odpověď
Dobrý den. chtěla jsem se zeptat, doktorka mi našla výtok a předepsala mi polygynax. Já však neměla čas si ho vyzvednout. Dva týdny jsem ve spěchu odkládal léčbu. Ted mám pouze minimální výtoky a nic mě nesvědí. je léčba ještě nutná?
dobrý den,
dostala jsem čípky polygynax na užívaní, které mám brát po menses na 6 dní. Pak se chceme snažit o miminko, ale nevím když hned po dobrání to nějak neuškodí nebo nějak nezkomplikuje oplodnění. Můžete mi prosím poradit jestli můžu hned druhý den po ukončení zavádění začít s oplodněním, vychází mi to hned po skončení na 12 den ovulace.děkuji jana
Dobrý den ,mám předepsané tobolky Polygynax,kde v přiloženém letáčku píší,že to může mít špatný dopad na ledviny či ucho. Mám trochu strach léčbu zahájit ,neboť jsem prodělala VERTIGO a nechci ho již zpět. Předepsané mám dvě balení,ale i tak !!! poraďte mi ,prosím . Děkuji Eva
Dobrý den, muj gynekolog mi předepsal vaginální čípky polygynax. Užívala jsem je 3 dny, ale zjistila jsem že jsem si špatně přečetla příbalový leták, kde bylo napsáno, že se mají užívat po 12 dnů. Mám je teď začít brát obden?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli Polygynax snižuje účinnost antikoncepce a jestli vadí pohlavní styk během užívání Polygynaxu a případně jaké by to mohlo mít následky. Děkuji za odpověď
DObrý den, beru cipky od vcerejsiho dne polygynax na 12 dní, ale 13 mam dostat menzes, mam lecbu prerusit a brat je zase po menzes a nebo ne?A cipek me vytekl nakalhotky, cim to muze byt zpusobene?A take me bolela pochva a ted bricho.
Člověk, ke kterému se rády vrátíte. Je upřímný, lidský. Ze zákroku, který většina žen může vnímat nepříjemně, dokáže vykouzlit opak. Za to mu děkuji. L.
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Záněty v gynekologii. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.