Růžovka
- 7 odpovědí
- 91 Likes
Dobrý den,
pokud se opravdu jedná o růžovku, můžeme nabídnout ošetření, se kterým máme vynikající zkušenosti a tím je Microneedling nebo-li Mikrojehličkování.
Ošetření lze dle potřeby opakovat, není bolestivé, finančně dostupné a efekt výborný.
Vše lze probrat při nezávazné a bezplatné konzultaci.
S pozdravem
MUDr. M. Vojtíšková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
pokud se opravdu jedná o růžovku, můžeme nabídnout ošetření, se kterým máme vynikající zkušenosti a tím je Microneedling nebo-li Mikrojehličkování.
Ošetření lze dle potřeby opakovat, není bolestivé, finančně dostupné a efekt výborný.
Vše lze probrat při nezávazné a bezplatné konzultaci.
S pozdravem
MUDr. M. Vojtíšková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
- 1 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den, chtěla bych probrat mikrojehlockovani nebo leader.potrebovala bych poradit. Mám stanovenou růžovou. Dekuji
- 2 odpovědí
- 37 Likes
Dobrý den,
z hlediska přiložené fotodokumentace nemohu jednoznačně posoudit zda se jedná o rosaceu , to by měl dermatolog při osobní klinické kontrole.
Pokud se jedná o rosaceu , zklidnila bych preparátem s obsahem metronidazolu v krému nebo novým preparatem Soolantrou a následně použila frakční cévní laserové ošetření.
S pozdravem
Hlavatá Stružínská M.
z hlediska přiložené fotodokumentace nemohu jednoznačně posoudit zda se jedná o rosaceu , to by měl dermatolog při osobní klinické kontrole.
Pokud se jedná o rosaceu , zklidnila bych preparátem s obsahem metronidazolu v krému nebo novým preparatem Soolantrou a následně použila frakční cévní laserové ošetření.
S pozdravem
Hlavatá Stružínská M.
- 1 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den, u mne funguje na základě doporučení z VFN K. Vinohrady následující (mám to na nose): po umytí aplikuji mléko s ureou (např. U Lipolotio) a poté mastný krém (např. Indulona na ruce). Dle lékaře má být pokožka stále mastná. Léta už nemám problém. Samozřejmě je to asi individuální.