Dárcovství vajíček bez maturity
Dobrý den,chtěla bych darovat vajíčka.Je to možné pokud nemám maturitu?Mám jen střední odborné učiliště.Je mi 33let a mám tři děti.Darováním bych ráda pomohla jiné ženě,která na vajíčka čeká.Děkuji za odpověd
- 6 odpovědí
dobrý den,muzete mi napsat jake instituty v praze poskytuji darcostvi vajicek a za kolik kc
- 268 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den.
Na našm pracovišti přijímáme i dárkyně bez SŠ vzdělání. Máte-li zájem o podrobnější informace, napište na XXXXXXXXXXXX.
MUDr. Jan Šulc
Na našm pracovišti přijímáme i dárkyně bez SŠ vzdělání. Máte-li zájem o podrobnější informace, napište na XXXXXXXXXXXX.
MUDr. Jan Šulc
- 22 odpovědí
- 2 Likes
Dobrý den, darovat vajíčka můžete v Prague fertility center, maturitu nepožadujeme. Pokud byste měla zájem, objednejte se na telefonním čísle XXXXXXXXX.
S pozdravem MUDr Košťáková
S pozdravem MUDr Košťáková
- 1 odpovědí
Dobrý den, chtěla bych darovat vajíčka, mám pouze výuční list je možné vajíčka darovat někde v Karlových Varech? Vím jen o centru v Praze. Je mi 23 let a mám už jednu zdravou holčičku.
- 22 odpovědí
- 2 Likes
Dobrý den,
v Karlových Varech má další pracoviště Pronatal Spa a IVF Zentren Prof. Zech, obraťe se prosím na ně.
S pozdravem
Alena Košťáková
v Karlových Varech má další pracoviště Pronatal Spa a IVF Zentren Prof. Zech, obraťe se prosím na ně.
S pozdravem
Alena Košťáková
- 1 odpovědí
chtela jsem se zeptat jestly muzu darovat vajicka kdyz mam jem zakladni skolu stredni jsem nestacila protoze jsem otehotnila
- 268 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den.
MUDr. Jan Šulc
MUDr. Jan Šulc
- 1 odpovědí
Ráda bych darovala vajíčka,ale všude se dočítám,že pokud nemám maturitu,tak nemohu.
Simona 25 let
Simona 25 let
- 268 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den.
Na našem pracovišti maturitu nevyžadujeme. Pokud máte zájem o přesnější informace, napište na XXXXXXXXXXXX
MUDr. Jan Šulc
Na našem pracovišti maturitu nevyžadujeme. Pokud máte zájem o přesnější informace, napište na XXXXXXXXXXXX
MUDr. Jan Šulc
- 3 odpovědí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli můžu darovat vajíčka ikdyž maturuju až v květnu? A jestli je někde pobočka blíž Olomouci. Děkuji Veronika
- 2 odpovědí
Dobry den chtela bych darovat vajčka jsem zdrava mam tři kluky nejmadši ma 3 mesice mam ale jen zakladni vzdelan jelikož jsem brzo othotnela tak sem se chtela zeptat jestli mam šanci take darovat vajčka
- 88 odpovědí
- 11 Likes
Vážená paní, pokud máte zájem darovat v centru Fertimed, můžete se přijít domluvit. Vhodnost darování je závislá i na dalších ukazatelích. Přeji pěkný den.
Doc. MUDr. Aleš Sobek CSc.
XXXXXXXXXXXXXXX
Doc. MUDr. Aleš Sobek CSc.
XXXXXXXXXXXXXXX
- 2 odpovědí
Mám zájem o dárcovtví vajíček, je mi 27 let mam 1 dítě (5 let) jsem zdrava nekuracka,nemám maturitu. můžu Vás požádat o bližší inf. a tel. kontakt kde se mohu dozvědět více ,popřípadě domluvit sikonzultaci? děkuji S pozdravem Juricová
- 4 odpovědí
dobry den je mi 31 a mam pet deti (jednou dvojcata).Chtěla bych darovat vajicka a pomoc nekomu,komu to nejde.Nemam ale maturitu jen vyučena jsem.Je to mozne?A kde? dekuji moc za odpoved
- 7 odpovědí
Dobrý den, bohužel že jednou z podmínek pro darování vajíček je ukončené minimálně středoškolské vzdělání a věk maximálně do 32 let.
- 1 odpovědí
Dobry den,rada bych darovala vajicka,mam po 1 diteti,je mi 34 let...jake jsou podminky pro darcovstvi,prosim???Děkuji
- 1 odpovědí
Dobrý den je mi 19 let a chtěla jsem se optat jestli je k darování vajíček podmínkou mít děti. Bohužel nejsem mateřský typ, ale moc ráda bych pomohla jiné ženě, která nemůže otěhotnět. Děkuji za odpověď
- 3 odpovědí
Dobrý den jsem kousek od Ostravy,mám 22let a 3-letou dceru,nejsem vyučená,chtěla bych darovat vajíčka,daruji i plazmu.Musím prvni navštívit svého gynekologa nebo mohu hned jít do vašeho centra.děkuji za kontakt nebo další info