Darování vajíček po sterilizaci vejcovodu Zuzka 19.2.2019 | návštěvník | Jihomoravský kraj Dobrý den, Mám doma tři děti. U třetího dítěte mi byla provedena sterilizace vejcovodu. Tudíž má otázka, mohu darovat vajíčka? Děkuji Zuzka Odpovědět Like
Stellart s.r.o. KLINIKA TEPLICE 20.2.2019 | Basic member | Teplice 29 odpovědí 13 Likes Dobrý den, po sterilizaci vejcovodu vajíčka darovat můžete. Přejeme pěkný den Reagovat Like
Reprofit International 20.2.2019 | Basic member | Brno 1 odpovědí 1 Like Dobrý den, darování je možné. Na našich stránkách naleznete odkaz přímo pro dárkyně. Jak se stát dárkyní, kompenzace za darování apod. Hezký den Reagovat 1 Like
Byla jsem vždy velmi spokojená příjemný přístup sester i dok... Registrovaný uživatel 20.2.2024 Spokojený/á Byla jsem vždy velmi spokojená příjemný přístup sester i doktorů.
Dekuji tomuto lekari... Registrovaný uživatel 14.7.2021 Spokojený/á Dekuji tomuto lekari za jeho vstricnost, za cas, ktery mi venoval, take pak za moznost prejit do jeho pece. Velice si toho vazim.