děkuji za dotaz. Upozorńuji, že je potřeba před zahájením vyšetřování cca čtyři měsíce nekojit. Pokud budete mít nadále zájem darovat oocyty, prosím,kontaktujte naše pracoviště.
S pozdravem
Karla Vvřín Kučerová
koordinátorka léčby
REPROMEDA, Brno
Dobrý den.
Při kojení je zvýšený hormon prolaktin. Ten může nepříznivě ovlivnit stimulaci vaječníků i kvalitu vajíček. Proto je třeba přestat kojit. Podmínkou darování je též obnovený menstruační cyklus. Máte-li zájem o podrobnější inormace o tom, jak vše probíhá, napište na XXXXXXXXXXXX
MUDr. Jan Šulc
Sanatorium Pronatal | Basic member | Praha, Teplice, Karlovy Vary, České Budějovice, Kolín
29 odpovědí
Vážená paní,
darování přichází v úvahu nejdříve 6 měsíců po skončení kojení.Poté v případě zájmu kontaktujte centrum asitované reprodukce, které si vyberete.
S pozdravem
Dekuji za odpoved ale moje kamaradka daruje vajicka a pritom porad koji podle me to zatajila proto jsem se ptala jestli by to mohlo mit nejaly vliv na dite.
Dobrý den, je mi 21 let mám jedno dítě zdravou 5ti měsiční holčičku.
Chtěla bych darovat vajíčka ale ještě kojím - jen večer.
Menstruaci dostavam normálně, ale slyšela jsem že kojit nemužu vubec při darcovství vajíček. Mohu se zeptat od kdy po kojení mužu vajíčka darovat?
Děkuji Žáková
Vážená paní Žáková. Darování je opravdu možné až po ukončení kojení. Již nyní však je možné udělat některá nezbytná vyšetření a na darování se připravit. Pokud budete mít zájem o více informací nebo přímo vyšetření, můžete příjít na konzultaci.
Pěkný den.
Doc.MUDr.Aleš Sobek, CSc.
Polanka nad Odrou
XXXXXXXXXXXXXXX