Bolesti po inseminaci
- 1 odpovědí
podruhé jsem podstoupila nitroděložní inseminaci.První pokus proběhl bez problémů, ale bez úspěchu, při druhém pokusu byla nejdříve ultrazvukem potvrzena ovulace,proveden transfer, po 60min. začaly ohromné bolesti celého břicha - křeče a přetrvávaly celý den a noc - nemohla jsem se ani hnout-jen jsem ležela, večer teplota 37,5 při jakémkoli pohybu bolest a pocit na omdlení-nikdy nic takového nemívám, druhý den je lepší, ale při jakémkoli otřesu cítím bolest celého břicha - i při jízdě autem a sebemenší aktivaci břišního svalstva.Lékař přiřkl problém jinému zpracování odebraného spermatu v laboratoři než poprvé a přislíbil odeznění bolesti do 6hodin, jiný lékař stanovil dg. jako ovulační krizi. Může být i jiný problém s provedenou inseminací - co to může znamenat s možným otěhotněním? (infekce, mimoděložní otěhotnění, event. shodou okolností ve stejnou dobu nějaká břišní příhoda a je vůbec možná taková okamžitá odezva organismu a znát odpověď - je možné podstoupit nějaké vyšetření pro přesnější stanovení dg.?)Budu schopna 5.den po výkonu odjet na 10denní fyzicky náročnou služební cestu?