Procento úspěšnosti inseminace
DOBRY DEN,RADA BYCH SE ZEPALA JAKE PROCENTO USPESNOSTI MATE U OPLODNENI INSEMINACI,DEKUJI
- 268 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den.
Úspěšnosti IUI záleží na mnoha faktorech. Především na důvodu, proč se provádí. Celková úspěšnost, tedy bez ohledu na faktor neplodnosti, se na našem pracovišti pohybuje lehce nad 10% na jeden pokus a kolem 30% na serii inseminací.
MUDr. Jan Šulc XXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXX
Úspěšnosti IUI záleží na mnoha faktorech. Především na důvodu, proč se provádí. Celková úspěšnost, tedy bez ohledu na faktor neplodnosti, se na našem pracovišti pohybuje lehce nad 10% na jeden pokus a kolem 30% na serii inseminací.
MUDr. Jan Šulc XXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXX
- 22 odpovědí
- 1 Like
Úspěšnost nitroděložní inseminace se spermatem partnera je v pásmu do cca 15%, s dárce do 20 %, záleží na hodnotách spermiogramu a kvalitě vajíček.
Igor Crha
- 1 odpovědí
Dobrý den, můj dotaz se týká financování IUI. Navštěvujeme IVF Institut v Plzni, kde jsme za každou IUI platili 1500kč + doplatky za léky. Tvoří tento Institut nějakou vyjímku, nebo proč zde IUI není tak, jako jinde hrazena 6x do roka pojišťovnou? Předem děkuji za odpověď!
- 4 odpovědí
Dobrý den,pane doktore chtě bych se zeptat je mi 25let a jedno dítě už máme ale o druhé se snažíme už rok a pořád marně ,řešily jsme naši situaci s mím panem doktorem gynekologem a ten poslal na vyšetření mého manžela ,na spermiogram a vysledky spermiogramu jsou 28mil-ml -norma 15mil-Celkem pohybl 14% norma 40 a více program pohybl 8% norma 32% a více morfologie normální 45% pat.hlavičky 23% bičíku 11% krčku 21% to jsou výsledky spermiogramu manžela.A tak nás pan doktor poslal do Fakultní Nemocnice na léčbu neplodnosti a řekl mi jak tam budou postupovat a to prí tak že pomohou spermiim tak aby se vajíčko oplodnilo .Proto Vám píši a chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost že otěhotním .Děkuji za odpověd.Pavla 777