Dobrý den,
proč jsem si měla píchnout 2. den po embryotransferu Decapeptyl? Užívala jsem ho při stimulaci pro zvýšenou tvorbu vajíček. Nenastartuje se zase tvorba vajíček?
Děkuji
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolikabuněčné embryo je morula? a můj druhý dotaz je- v pondělí mi byla transferována 2 embrya a následně ve středu jsem si měla píchnout decapeptyl. bohužel jsme na to s manželem zapomněli a píchli ho až ve čtvrtek- může to mít vliv ( popřípadě jaký) na výsledek IVF? je možné, že kvůli tomu neotěhotním?? děkuji za odpověď.
Dobrý den jsem 7 den po ket a předepsaly mi Decapeptyl 1,4,7 den. A všude čtu že by se neměl je to pravda?
januli3 | návštěvník | Karlovarský kraj
15 odpovědí
1 Like
Dobrý den,četla jsem hodně příspěvků,že ženy po embryotransféru si mají druhý den píchnout do břicha decapeptyl,ale Mudr.Hromadová ze sanatoria Repromeda tady psala,že se rozhodně po ETU nepodává.|Já jsem si ho taky po ETU píchla,samozřejmě na popud mého centra,kde jsem IVF podstoupila.Tak bych se chtěla zeptat,jakto tedy je když nějaký lékař to naordinuje a nějaký je zásadně proti.Myslela jsem,že to nějak pomůže na uhnízdění embrya,ale také je mi to trochu divný,když se decapeptyl píchá při stimulaci.Předem děkuji za odpověď
My jsme Repromedě strašně vděční, díky této klinice se Nám narodil zdravý syn. Zadařilo se hned po prvním transferu, ale bohužel jsme o dvojčátka přišli. Druhý transfer byl úspěšný a teď máme už dvouletého chlapečka.
Byla jsem na klinice maximálně spokojená. Velice děkuji p.doktorce Višňové za její přístup a možnosti léčby. Bez ní bych doma neměla tu už roční princeznu.