DOBRÝ DEN,S PŘÍTELEM MÁME DOPORUČENÍ NA IVF.CHTĚLA BYCH VĚDĚT V JAKÉ VÝŠI JSOU DOPLATKY NA LÉKY NA STIMULACI VAJEČNÍKŮ,...?CO PLATÍ POJIŠŤOVNA A CO SI HRADÍME MY?DĚKUJI
Sanatorium Pronatal | Basic member | Praha, Teplice, Karlovy Vary, České Budějovice, Kolín
29 odpovědí
Vážení, předpokladem je chválení léčebného IVF cyklu revizním lékařem Vaší pojišťovny.
Výše doplatků se odvíjí samozřejmě mimo jiné od spotřebovaného množství léků....
Na "základní" stimulační léky močového původu /Fostimon, Merional ) pacient nedoplácí nic.
Na vysoce čisštěné preparáty močového původu (Menopur) doplácí pacient na plnou dávku cca 2400 Kč.
Na moderní 100% čisté rekombinantní preparáty (Gonal, Puregon) doplácí pacient cca 5000 Kč.
Doc.MUDr.T.Mardešić CSc., vedoucí lékař Sanatoria Pronatal (XXXXXXXXXXXXXXX)
Dobrý den.
Doplatky na léky ke stimulaci vaječníků se liší podle typu použitých léků a dle jejich spotřeby. U běžných (urinárních) přípravků se pohybují v řádu desítek, maximálně stovek Kč. U moderních rekombinantních přípravků v řádu několika tisíc Kč. Podrobněji viz např. naše webové stránky - XXXXXXXXXXX ... IVF ... finanční stránka (ke snadné orientaci doporučuji užít mapu stránek).
MUDr. Jan Šulc
Dobrý den, po IVF jsem měla mimoděložní těhotenství a v 7.týdnu bylo ukončeno.Bohužel jsem přišla o poslední vejcovod.Zdr.sestra v nemocnici mi říkala,že existuje nějaká forma reklamace.Něco jako,že bych měla mít další pokus zdarma nebo tak něco...Je něco takového?
Sanatorium Pronatal | Basic member | Praha, Teplice, Karlovy Vary, České Budějovice, Kolín
29 odpovědí
Vážení, základní léky na stimulaci jsou hrazeny ze zdrav. pojištění v plné výši (např. preparát Fostimon).
Na kvalitnější léky (stále ještě močového původun - Menopur) je doplatek na 750 IU asi 800 Kč, na nejčistí- rekombinantní preparáty- je doplatek na 750 IU asi 1700 Kč (Gonal, Puregon). Celková dávka potřebná na stimualci se pohybuje většinou ve výši XXXXXXXXX IU.
S pozdravem
Doc.MUDr.T.Mardešić CSc., vedoucí lékař Sanatoria Pronatal (XXXXXXXXXXXXXXX)
Dobrý den,máme za sebou 2IVF a přemýšlíme o dárkyni.Chtěla bych vědět,kolik to stojí?A případně doporučit CAR centrum,kde mají k dispozici dárkyni.Na našem Car nám zdělili cenu od 39-50000Kč,což mě přijde hodně.Navíc mi bylo zděleno,že dárkyni z toho hradíme veškerá vyšetření,zákroky a narkozu.Můžu vědět co všechno opravdu musíme uhradit,když máme ještě nárok na 3.pokus?Děkuji
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s lékem Elonva, zda jej předepisujete a zda vykazuje lepší výsledky v porovnání s ostatními stimulačními injekcemi. dekuji za odpoved
My jsme Repromedě strašně vděční, díky této klinice se Nám narodil zdravý syn. Zadařilo se hned po prvním transferu, ale bohužel jsme o dvojčátka přišli. Druhý transfer byl úspěšný a teď máme už dvouletého chlapečka.
Byla jsem na klinice maximálně spokojená. Velice děkuji p.doktorce Višňové za její přístup a možnosti léčby. Bez ní bych doma neměla tu už roční princeznu.