Reference Gyncentrum Ostrava
Zdravím všechny :)) chci se jenom zeptat,zdali má někdo nějakou zkušenost s IVF na Gyncentru v OStravě :)) děkuji mockrát.
- 3 odpovědí
Dobrý den,
já mam s Gyncentrem v Ostravě dobré zkušenosti.byla jsem tam loni v říjnu na IVF a jsem naprosto spokojená.
já mam s Gyncentrem v Ostravě dobré zkušenosti.byla jsem tam loni v říjnu na IVF a jsem naprosto spokojená.
- 2 odpovědí
Dobry den,ma zkusenost neni dobra.Mela jsem tam 4ivf aneuspesne.Uspechu jsem dosahla az ve Fakult.nemoc.v Olomouci a to hned na poprve.Je to uple o necem jinem.
- 2 odpovědí
Dobrý den,
právě podstupuju své 4.IVF v Gyncentru, předchozí tři byly jinde. V Gyncentru jsem maximálně spokojená, vyšetřili to, co jinde za dva roky ne a změnili stimulační protokol, zatímco v předchozím jej jen slepě opakovali. Také počet vajíček a embryí byl největší za všchny IVF.
Sice při IVF mě zase tolik nesledují (méně UZ, žádné kontrolné odběry krve na výšku hormonů), ale tohle momentálně není na škodu.
Za mne tedy - doporučuji.
právě podstupuju své 4.IVF v Gyncentru, předchozí tři byly jinde. V Gyncentru jsem maximálně spokojená, vyšetřili to, co jinde za dva roky ne a změnili stimulační protokol, zatímco v předchozím jej jen slepě opakovali. Také počet vajíček a embryí byl největší za všchny IVF.
Sice při IVF mě zase tolik nesledují (méně UZ, žádné kontrolné odběry krve na výšku hormonů), ale tohle momentálně není na škodu.
Za mne tedy - doporučuji.
- 1 odpovědí
Ja so absolvovala v Gyncentre dve úspešné IVF .Veľmi kladne hodnotím prístup sestričiek ,doktorov bola som maximálne spokojná :-)