Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda stále můžu doufat v úspěšné ivf. Jsem 11 den po prvním ET a od včerejška krvácím, přesně v den menstruace. Včera byl TT hodně slabě pozitivní, dnes už je druhá čárka na testu jasnější. Krvácení je tmavší, relativně slabé (menstruaci mívám vždy spíše slabší), zatím bez bolesti. I nadále užívám Utrogestan 2-2-2, na kontrolní HCG jsem objednaná 8.4.2016. Dodržuji klidový režim, jsem na neschopence. Děkuji za odpověď.
MUDr. Jan Šulc | Basic member | Gynekologie a porodnictví | Praha
49 odpovědí
29 Likes
Dobrý den.
S ohledem na opakovanou pozitivitu testu je stále šance, že vše dobře dopadne, reálná.
MUDr. Jan Šulc
Děkuji za rychlou odpověď. I dnes byla čárka na test výraznější. Z mého CARu mi doporučili dodržovat dosavadní režim a na testy přijít až za dva dny. Snad bude vše v pořadku.
Byla jsem na klinice maximálně spokojená. Velice děkuji p.doktorce Višňové za její přístup a možnosti léčby. Bez ní bych doma neměla tu už roční princeznu.
My jsme Repromedě strašně vděční, díky této klinice se Nám narodil zdravý syn. Zadařilo se hned po prvním transferu, ale bohužel jsme o dvojčátka přišli. Druhý transfer byl úspěšný a teď máme už dvouletého chlapečka.