Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda stále můžu doufat v úspěšné ivf. Jsem 11 den po prvním ET a od včerejška krvácím, přesně v den menstruace. Včera byl TT hodně slabě pozitivní, dnes už je druhá čárka na testu jasnější. Krvácení je tmavší, relativně slabé (menstruaci mívám vždy spíše slabší), zatím bez bolesti. I nadále užívám Utrogestan 2-2-2, na kontrolní HCG jsem objednaná 8.4.2016. Dodržuji klidový režim, jsem na neschopence. Děkuji za odpověď.
MUDr. Jan Šulc | Basic member | Gynekologie a porodnictví | Praha
49 odpovědí
29 Likes
Dobrý den.
S ohledem na opakovanou pozitivitu testu je stále šance, že vše dobře dopadne, reálná.
MUDr. Jan Šulc
Děkuji za rychlou odpověď. I dnes byla čárka na test výraznější. Z mého CARu mi doporučili dodržovat dosavadní režim a na testy přijít až za dva dny. Snad bude vše v pořadku.
My jsme Repromedě strašně vděční, díky této klinice se Nám narodil zdravý syn. Zadařilo se hned po prvním transferu, ale bohužel jsme o dvojčátka přišli. Druhý transfer byl úspěšný a teď máme už dvouletého chlapečka.
Byla jsem na klinice maximálně spokojená. Velice děkuji p.doktorce Višňové za její přístup a možnosti léčby. Bez ní bych doma neměla tu už roční princeznu.