Moc prosím o odpověď. 7.10. bylo ET - dvě embryjka, dnes je to dvanáctý den a pořád mám negativní těhotenský test. A žádné příznaky, ani špinění, nebolí prsa ani podbřišek. Na kontrolu jdu až v pátek, to bude šestnáctý den.
Je to opravdu totálně ztraceno nebo je ještě šance?
Dobry den,12 den po ET jsem mela 8 silne pozit,testu...a hcg 13 den 276,jdu ted jeste 15 den po ET na krev..Je nadeje??Priznaky mam bolest prs apodbrisek zvlastne tahne:)))dekuji
Petra S. | návštěvník | Praha
1 odpovědí
Dobrý den,jsem 9-tý den po IVF (embrijka jsme měli zmražené,byly použity 2)a bohužel jsem nevydržela a dnes ráno jsem si udělala těhot.test,byl negativní.Menstruaci jsem zatím nedostala je to 29 den.Zajímá mě jestli se těhot.test může ještě změnit a jestli záleží i na tom,že menstruaci nemívám vůbec pravidelnou rozmezí 28-32,minulá MS dokonce 34. Jinak IVF jsem prodělala i minulý měsíc s 1 embrijkem.ale neúspěšně.Naštěstí již mrňouska jednoho mám a to také po IVF,naštěstí se zadařilo na první pokus.(je to už přes 2,5 roku) Děkuji za případnou odpověď Petra S.
Dobrý den,
jsem 10.den po ET 6denní blastocysty a už 7. den po ET mám slabý proužek který každý den sílí, ale včera jsem si udělala ráno a odpoledne test a odpoledne byl silnější než ráno a dneska ráno byl test stejný jako včera odpoledne.. neměl by sílit? i když je to testované méně než po 24hod. myslíte že se nemám znepokojovat? děkuji mooc za odpověd...
My jsme Repromedě strašně vděční, díky této klinice se Nám narodil zdravý syn. Zadařilo se hned po prvním transferu, ale bohužel jsme o dvojčátka přišli. Druhý transfer byl úspěšný a teď máme už dvouletého chlapečka.
Byla jsem na klinice maximálně spokojená. Velice děkuji p.doktorce Višňové za její přístup a možnosti léčby. Bez ní bych doma neměla tu už roční princeznu.