Zvýšená teplota po ET
Dobry den 19.10 mi zavedli 3 embria po petidenni kultivaci dnes to je 8 den jsem netrpeliva jako ostatni zeny je to tezke to cekani testy jsou negativni chtela jsem se zeptat co rikate na mereni bazalni teploty v tomto cekacim obdobi muze znamenat pozitivni vysledek fakt ze mam teplotu porad pres 37 stupnu nebo to vubec nic neznamena..Dekuji za odpoved..
- 205 odpovědí
- 4 Likes
Dobrý den,
bazání teplota 37 stupňů a víc je způsobena progesteronem, který je jednak vylučován Vašimi vaječníky a jednak jej pravděpodobně dodáváte do těla zvenčí v podobě hormonálního léku (Crinone, Utrogestan).Těhotenství spolehlivě detekujete jen z pozitivního těhotenského testu z moči či krve, lépe až kolem 10. dne po transferu.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová, REPROMEDA Brno
bazání teplota 37 stupňů a víc je způsobena progesteronem, který je jednak vylučován Vašimi vaječníky a jednak jej pravděpodobně dodáváte do těla zvenčí v podobě hormonálního léku (Crinone, Utrogestan).Těhotenství spolehlivě detekujete jen z pozitivního těhotenského testu z moči či krve, lépe až kolem 10. dne po transferu.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová, REPROMEDA Brno
- 29 odpovědí
Dobrý den,
zvýšená bazální teplota bohužel ještě nic neznamená, je zvýšená vlivem léků, které užíváte.
dr. Otevřel, Unica. Brno
zvýšená bazální teplota bohužel ještě nic neznamená, je zvýšená vlivem léků, které užíváte.
dr. Otevřel, Unica. Brno