Dobrý den,jem 6 den po IVF a třetí den mě stouply teploty na 37-37,3.Mám je po celý den.Ráno ,dopo.,odpo.,večer.Jinak se cítím dobře.Chtěla jsem se nechat uschopnit do práce a ted nevím jestly je to dobrý nápad.Můžete mě poradit.Jsou zvýšené teploty dobré znamení?
děkuji za odpověd
Dobrý den,pokud jsem to dobře pochopila,tak jste už po embryotransferu? V tom případě bych raději zůstala doma do výsledku hcg.Virozy na začátku nejsou zrovna vhodné, v tomto období číhájí všude, hlavně u kolegů v práci.Najděte si nějakou domácí lehkou činnost.
Dobrý den,
teplota do 37,3 st. C je způsobena termogenním účinkem hormonu progesteronu,který vylučují Vaše vaječníky a který patrně i užíváte formou Utrogestanu, Crinone či jiného preparátu. Tato teplota je zcela v pořádku a dobrým znamením.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová, XXXXXXXXXXXXXXXX
Dobrý den, prosila bych vás o radu. V pondělí jsem byla na embryotransferu, hned druhý den mi navečer stoupla teplota na 37,9. Žádné léky na snížení teploty jsem si raději nebrala. Užívám jen Prednison v dávkování 1-0-1/2 a Utrogestran 3x2 tablety denně. Kromě teploty žádné obtíže nepociťuji. Předpokládám, že se ale nebude jednat o reakci na transfer, ale spíše o začátek nemoci? Mohu užívat nějaké léky na snížení teploty nebo to není vhodné? Do jaké míry může mít vysoká teplota vliv na úspěšnost IVF? Děkuji moc za radu!
My jsme Repromedě strašně vděční, díky této klinice se Nám narodil zdravý syn. Zadařilo se hned po prvním transferu, ale bohužel jsme o dvojčátka přišli. Druhý transfer byl úspěšný a teď máme už dvouletého chlapečka.
Byla jsem na klinice maximálně spokojená. Velice děkuji p.doktorce Višňové za její přístup a možnosti léčby. Bez ní bych doma neměla tu už roční princeznu.