Dobrý den,chtěla bych se zeptat na vyvoj embrya.Vajičko oplodněno ICSI 2denelo 7 bunek 3 den v den ET přes 10 bunek.nekde jsem cetla ze rychly vyvoj embrya muze byt geneticky spatne.Tehotenstvi se potvrdilo a nyni cekam na screening ve 12 tydnu.myslite ze nevadi ze embryo melo 2 den jiz 7 bunek?jde mi o to ze v 1 tehotenstvi mi vysel screrning pozitivni k vuli hodnote PAPP nastesti nakobec CVS vse vyloucilo.mam strach ze embryo bylo moc rychle a aby bylo v poradku.dekuji za odpoved
Dobrý den,paní Lucie
Po konzultaci s embryologem je odpověď na Váš dotaz následující:
Občas se podobné věci stávají, většinou se ale nejedná o buňky s jádrem ale o fragmenty bez jádra. Bez fotodokumentace je velmi obtížné se k danému dotazu vyjádřit.
Pěkný den
Byla jsem na klinice maximálně spokojená. Velice děkuji p.doktorce Višňové za její přístup a možnosti léčby. Bez ní bych doma neměla tu už roční princeznu.
My jsme Repromedě strašně vděční, díky této klinice se Nám narodil zdravý syn. Zadařilo se hned po prvním transferu, ale bohužel jsme o dvojčátka přišli. Druhý transfer byl úspěšný a teď máme už dvouletého chlapečka.