Ovulace a Provera
- 4 odpovědí
Dobrý den, je mi 26 let a mam problem s nepravidelnou menstruaci, s tim, ze mi MS dokonce i vynechava. Horm.antikoncepci jsem brala od svych 17. let do 22 let. Od te doby HA neberu presto mam problem s cyklem. jenomze s pritelem se snazime o miminko. uz je to rok co spolu mame nechraneny pohlavní styk. Samozrejme pani doktorka o tom vi. Udelala mi HP, ten je pry co se tyce zakladnich hromonu v poradku. Ale vzhledem k tomu ze mam nepravidelnou MS ktera vynechava, sem pochopila ze u me zrejme nedochazi k ovulaci. Kdyz jsem pozadala o folikulometrii , bylo mi receno, ze je to zatim zbytecne, clostilbegit jsem taky nedostala na stimulaci vajecniku, dostala jsem poouze Proveru 5mg, coz si myslim, ze moji situaci teda rozhodne neresi kdyz chci otehotnet :( Navic pani doktorka mi rekla, ze u brani Provery lze otehotnet, ale jinde mi bylo zas receno ze ne, tak kde je pravda ? Jinak merim si i BT, v prvni polovine cyklu se teplota pohybuje kolem 36,3, merim v 6 rano. kdyz se blizi stred cyklu (ovulace)teplota klesne niz cca na 36.1-36,15 a v druhe polovine cyklu mam pak teploty 36,5-36,7. Myslite ze by podle BT k ovulaci opravdu nedochazelo?Prosim poradte , myslite ze postup pani doktorky je spravny ?