Reakce na MKp
Na jakekoliv strance kam jsem se podivala je uvedeno, ze bazalni teplota me informuje o ovulaci za kdyz probehla, takze kdyz uz je pozde. Jinak musi ta bazalni teplota mit urcitou hodnotu nebo jde ciste o to navyseni. Ja jsem cely zivot mirne podchlazena, moje teplota se pohybuje mezi 35.5° a 35.6°.
Mirne krvaceni, spis takove spineni se dostavilo 7.7. Plne se menstruace rozbehla nasledujici den a je nejak slabsi nez obvykle a zda se ze by mohla byt o den kratci nez obvykle, coz me znepokojuje. Ani predmenstruacni potize u me neprobyhaly standartne. Proc? Muze zde byt nejaky problem?
Vitaminu B6 ted mam hodne, protoze kvuli tomu, ze chci otehotnet jim cerealie,presne 120g. V tomto mnozstvi cerealii ziskam 100% denni doporucenou davku vsech vitaminu skupiny B, kyseliny listove dokonce 200%, dale 100% vitaminu C a 80% vitaminu A a D a 200% zeleza. Dalsich 18% vitaminu A a 60% vitamuni D ziskam pitim mleka.
Myslim ze jsem v dobre kondici. Meerim 163cm a vazim 52kg. Rada sportuji. Kdyz je to mozne, jezdim petkrat tydne na koleckovych bruslich, v lete plavu a obcas jdu bruslit na led. Cukrovku nemam, tlak mam nizky (prumer 85/55). Mohl by tohle byt problem? Nikdy jsem nekourila, neuzivala zadne drogy ani lehke, za cely svuj zivot jsem vypila asi 2 litry alkoholu (je mi 32 let).
Pritel je dost hubeny, meri 187cm a vazi 73kg. Moc nesportuje, ale ma fyzicky narocnou praci, taha a premistuje krabice. Kouri 10 cigaret denne, denne si da pivko. Moc neji, staci mu dve jidla denne. Rad ji testoviny v syrove nebo rajcatove omacce, zeleninu, ale rad si da i hamburgery. Pije obycejnou vodu a neslazeny ledovy caj. Cukrovku nema.