Mám PPV ODS- odchlípení sitnice v obou očích,Artefakie v v obou očích,levé oko PC IOL ad sulcus cil.-prasknutíočního pouzdra,plegie zornice.Pravé oko drží vidění .V prosinci 2012 prave oko operace sekundární katarakty YAG ZK OD.teď opětovné kalení zadního pouzdra je možná další operace -jedná se mě o nebezpečí odchlípení sitnice při zákroku.Děkuji za odpověď
Dobrý den,
opětovné provedení YAG je možné. Riziko odchlípení sítnice je v podstatě stejné jako při provedení prvního laserového ošetření. Kdyby k tomu došlo, tak se bude akutně přistupovat k operaci sítnice.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.
Vynikající operace obou očí zasažených šedým zákalem dne 15.2. a 22.2.2021 ve VISUS Náchod = VIDÍM. A panu profesorovi jsem velice vděčný za velice profesionální, lidský přístup k jednasedmdesátiletému pacientovi
Dne 23.09. 2020 proběhla operace a od rána 24.09. 2020 vidím na to oko jako rys ostrovid . Děkuji kompletnímu týmu za skvělou práci i přístup ke všem pacientům , nejen k mé osobě. Pan docent PAŠTA mi pomohl už v roce 200...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Operace šedého zákalu (fakoemulsifikace). Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.