Bolest beder a paží

Bolest beder a paží

Lenka  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 3 odpovědí
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.mám spoustu let bolesti beder.Občas když to už bolí hodně zajdu na injekce na bolesti a po týdnu to přestane.Ped měsícem mě to opět chytlo a musela jsem jít na pohotovost.týden jsem měla injekce ketanol 2amp.a muscorin 1amp.Bolesti stále přetrvávají sice v menší míře.Přidali se bolesti paží ,od loktů dolu.Je možné,že je to od páteře?Kam bych měla zajít?A jastli bych si neměla nechat udělat mag.resonanci.od prosince mám umělý klou ramenne.Děkuji za odpověď lenka
MUDr. Anděla Pavlíčková  |  Basic member  |  Dětské lékařství  |  Tábor
  • 5 odpovědí
Dobrý den, Lenko,
pohybový aparát je propojený a určitě přo problémech s ramenem jste jinak zatěžovala krční páteř, následně se změnil typ chůze a tím pádem trpí i bederní páteř. Neřekla jste, proč máte umělý kloub ramene...Magnetická rezonance páteře sice může pomoci v diagnose, ale protože nevypadá, že by Váš stav vyžadoval operační řešení, to je již v opravdu těžkých případech,nezbaví Vás bolestí.
Myslím, že v tomto případě by Vám mohla pomoci akupunktura. Bohužel není hrazena ze zdravotního pojištění, je nutno ji absolvovat minimálně 10x, ale zbaví většinu pacientů bolestí. Následně je dobré zdravotní cvičení, které posílí jak svalstvo v oblasti krční páteře tak Vaše bederní svalstvo.Akupunkturu provádím, ale v Táboře, vyhledejte si lékaře ve Vašem kraji, myslím, že Vám pomůže.
S pozdravem, MUDr. Anděla Pavlíčková
MUDr. Karel Robětín  |  Basic member  |  Chirurgie  |  Liberec, Český Dub
  • 7 odpovědí
Dobrý den pokud by jste měla zájem,akupunkturu provádím 21 let
telef.604846908
www.jehlicky.cz
Ordinaci mám v Liberci Kunratická 1503/v arealu Motelu Nový york
MUDr.Karel Robětín