Palčivá bolest nártu

Palčivá bolest nártu

jitka  |  návštěvník  |  Olomoucký kraj
Jsem kojící maminka, a už delší dobu trpím bolestí v chodidle, vím že mám patní ostruhu, ale pata už mě nijak nebolí to bylo před dvěma lety, nyní je to palčivá bolest v nártu hlavně při chůzi nemluvě o tom že do bot a v botech je to nejhorší,občas mě i brní prsty a cítí z necitlivění celé nohy, a také mě to i střílý do vnějšího kotníku a kolene, v noci když stávám s postele nemůžu se na tu nohu vůbec postavit, a trvá i hodiny než to rozchodím, léky od bolesti jako např. brufen, nezabírají a také často je ani brát nemohu,Ortopedi ve FN Olomouc mě nedokážou vyšetřit vše ty to věci najednou, soutředí se pouze na jednu věc.
Mgr. Šárka Keroušová  |  Basic member  |  Kladno
  • 34 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý večer, doporučovala bych vám navštívit individuální fyzioterapii. Fyzioterapeut si vás vyšetří, zhodnotí funkčnost pohybového aparátu a řekne vám, co dále dělat. Myslím si, že vaše potíže můžou mít původ ve špatné funkci pánve, kyčlí, celkově páteře a z toho pak plynoucí nesprávné zatěžování dolních končetin a nohy. Na noze pak svalové přetížení, blokace nožních kůstek a z toho následné bolesti, které popisujete. Držím palce, at se vše brzy vyřeší!
S pozdravem Mgr.Šárka Keroušová
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
FYZIOklinika s.r.o.  |  Basic member  |  Praha
  • 297 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den,
pravděpodobně u Vás došlo k přetížení lýtkových a bércových svalů nohy, které se upínají v oblastech, které Vás trápí. Tímto přetížením často dojde k blokádám kůstek nártu a palčivá bolest je na světě. Proto doporučuji navštívit fyzioterapii, kde by Vám měli od bolestí pomoci!
Příjemný den!
Mgr. Kateřina Pešlová
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX