Bolesti pravé lopatky

Bolesti pravé lopatky

Evík  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
mám už asi tři týdny bolesti pravé lopatky, Nejprve se mi zasekla trochu ruka, právě v lopatce, dostala jsem injekci a pak sadu injekcí dolmina, ale nepomohlo mi to. Nyní mě brní neustále celá pravá ruka od ramene, až po prsty, mám neustále pocit, že ji mám hrozně přeleželou. Také se mi objevili závratě a nevolnost od žaludku. Lékař mi předepsal prášky na bolest (Ketanol, iblagin 600) a na motání Betahistin, ale efekt nim moc, bolest je pořád stejná a motám se také pořád. Bolest mi vystřeluje do obou rukou, a do pravé části hlavy, mám pořád pocit hrozně těžkých ramen i hlavy. Jsem aktivní sportovec (jízda na koni), takže tyto problémy mě úplně vyřadily, takže žádný pecivál, také v práci jsem zvyklá na neustálý pohyb. nyní mám již 14 dní dovolenou, ale téměř se ty problémy nezlepšily.

Děkuji za radu
GERI, spol. s r.o. rehabilitace a rekondice  |  Basic member  |  Praha
  • 169 odpovědí
Dobrý den,

nepíšete, jaká vyšetření jste absolvovala a s jakým výsledkem. Doporučuji navštívit neurologa, který Vás řádně vyšetří a dle nálezů doporučí léčbu. Podle Vašeho popisu to vypadá na příčinu v krční páteři.

Přeji brzké uzdravení,
Mgr. Gabriela Černá
FYZIO Aktiv - Centrum Aktivní Fyzioterapie  |  Basic member  |  Praha
  • 5 odpovědí
Dobrý den, doporučuji Vám navštívit fyzioterapeuta. Problémy, které popisujete budou s největší pravděpodobností způsobené od páteře. Bolavé rameno mohlo způsobit zřetězení obtíží do jiných oblastí (krční páteř, hlavové klouby, hrudní páteř) Blokády těchto segmentů mohou způsobit takové problémy, které popisujete. Správným uvolněním a posléze aktivním cvičením určitě dosáhnete lepších výsledků než léky, které Vám lékař předepsal.
S pozdravem Mgr. Roubínková