Průběh operace golfového lokte

Průběh operace golfového lokte

verca  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 6 odpovědí
Jdu na operaci golfového lokte.jak to probíhá,jak budu dlouho v nemocnici a kdy budu moc nastoupit do práce-dělám ve strojírnách,kde hodně zatěžuji ruce.Děkuji V.
prim. MUDr. Jiří Selucký  |  Basic member  |  Traumatologie  |  Přerov
  • 355 odpovědí
  • 6 Likes
Pokud chcete podrobnější a přesnější odpověď, poptejte se svého operatéra, Obecně získáte jenom obecné informace, které ve Vašem případě nemusí platit.
FYZIOklinika s.r.o.  |  Basic member  |  Praha
  • 297 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den, před operací bych Vám upřímně doporučila zkusit léčbu rázovou vlnou. Jde o neinvazivní fyzikální terapii, která je dobře klienty snášena a má velice dobré výsledky. Mnohdy dochází k úlevě již po prvních návštěvách. Popis rázové vlny a terapeutická doporučení naleznete na níže uvedených web stránkách.

Přeji mnoho zdraví v novém roce, Mgr. Iva Bílková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX

• 6 odpovědí
Dobrý den,ráda bych věděla,jaké mě čekají rehabilitace po operaci golfového lokte.Děkuji
  • 297 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den,
pro rehabilitaci po operaci golfového lokte bych Vám doporučila manuální či přístrojovou lymfodrenáž (urychlí regeneraci jak lymfatického systému, tak i měkkých tkání, na kterých byla operace provedena). Dále bych doporučovala měkké techniky a laser pro zhojení jizvy. Vhodná je pro urychlení hojení i magnetoterapie či biolampa.

S pozdravem, Mgr. Iva Bílková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX

Reakce na FYZIOklinika s.r.o.

• 6 odpovědí
Dobrý den.Děkuji za odpověď,mohu si o tuto rehabilitaci u pana doktora požádat?

Reakce na verca

• 297 odpovědí
  • 12 Likes
Dobrý den, požádat lékaře o tuto rehabilitaci samozřejmě můžete. POkud by jste potřebovala v průběhu rehabilitace poradit, ráda Vám odepíši.

S pozdravem, Mgr. Iva Bílková
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX

• 6 odpovědí
Děkuji moc za rady,snad vše dopadne dobře.Pěkný den. Urbanová

• 6 odpovědí
Dobrý den.Paní doktorko,prosím Vás o radu.Včera jsem byla na vyndání stehů po operaci golfového lokte,jak jsme si už psaly.P.doktor mě žádné rehabilitace nedal,že prý se dávají před a ne po operaci.Za 14 dní jdu na kontrolu a potom bych mohla jít do práce.Loket mě bolí a práci mám právě na ten loket namáhavou-pracuji ve strojírnách.Na internetu jsem se dočetla,že plná zátěž na loket je po 4 měs.Poraďte mi prosím,co mám dělat.Děkuji moc.
David  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 2 odpovědí
Dobrý den, mám golofvý loket z baseballu. Je mi 14let, prošel jsem již tři rehabilitace i laser. Nic nepomáhá. Je nějaká možnost operace, abych se mohl po zotavení věnovat baseballu nadále a naplno?
Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovědí
  • 10 Likes
Zdravím,
v léčbě golfového lokte se nám osvědčila kombinace léčby rázovou vlnou s aplikací krevní plazmy
prim. Moster, Revmacentrum

Reakce na Revmacentrum®

David  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 2 odpovědí
Rázová vlna se neprovádí u mě když ještě rostu :) je to prej nemožné :)

Reakce na David

Revmacentrum®  |  Basic member  |  Brno
  • 1230 odpovědí
  • 10 Likes
OK, i když ve 14 letech není problém. Takže zbývá krevní plazma ACP.
prim. Moster, Revmacentrum
Bc. Václav Kovalovský  |  Basic member  |  České Budějovice
  • 99 odpovědí
  • 1 Like
Dobrý den, ještě můžete využít rázovou vlnu, to je asi poslední možnost, která se dá na golfový loket využít.