Lehká artróza a bolesti kolen
Dobrý den, nevim, kde přesně se na tuto otázku zeptat, ale jedná se o kolena. Tchýni už skoro dva roky bolí kolena. Je to čím dál horší. Kolikrát nemůže ani chodit. Byla na krevních testech, ty nic nezjistili, byla také na ortopedii, ale na snímcích nic nebylo. Jenom ji řekli, že to bude nejspíš lehká artroza. Tchýni je 56 let. Má trochu nadváhu.Stav se stále nelepší.
- 102 odpovědí
- 1 Like
Pokud je vada v kolenou , lze ji ortopedem zjistit. Může být, že problém je taky jinde..
- 3 odpovědí
mam osobní zkušenost s artrozou kdy jsem po dva roky" běhal" po doktorech bez toho aby se mi jakkoliv ulevilo až jsem se začetl do knížky o Edgaru Caysovi kde jsem našel tu svou nemoc a jak ji léčit.Připadalo mi to pak jak zázrak když mi během chvilky odešly všechny bolesti a mohl jsem zas normalně chodit a nejen to běhám denně min.10km a je po problemu.Píšu to proto ,že považuju za svůj dluh vůči Edgaru Caysovio tom mluvit a o jeho léčitelským schopnostem a taky proto ,že je to léčba zadarmo kterou ocení ti kteří nemají na ty drahé léky s velmi nejistými výsledky.
- 1 odpovědí
Dobrý den. Jsem 17-ti letý kluk a mám problémy s chrupavkou v pravém koleni. Prošel jsem jednou operací(navrtání bubliny) a ani po zákroku není vidět zlepšení. Je možné že bych mohl mít v tomto věku artrózu? Můj strýc měl problémy s kyčlemi.
- 1230 odpovědí
- 10 Likes
Zdravím,
ve Tvém věku zřejmě nejde o osteoartrózu, ale o lokalizovanou poruchu chrupavky - chondropatii, ze které se artróza může následně vyvinout. Jestliže přetrvávají potíže i po op. zákroku, stav vyžaduje kvalitní ortopedickou péči.
prim. Moster, Revmacentrum
ve Tvém věku zřejmě nejde o osteoartrózu, ale o lokalizovanou poruchu chrupavky - chondropatii, ze které se artróza může následně vyvinout. Jestliže přetrvávají potíže i po op. zákroku, stav vyžaduje kvalitní ortopedickou péči.
- 2 odpovědí
Dobrý den,jsem 7 měsíců po TEP levého kolena.Na vnější straně kolena mi při chůzi něco "přeskakuje".Koleno bolí,z klidového stavu musím pocvičit a teprve potom je možná chůze.Ze schodu jedině s berlí.Ošetřující lékař mi tvrdí,že je vše v pořádku,že to jsou měkké tkáně.Musím se také zmínit,že dva týdny po operaci jsem podstoupil redres bo koleno bylo neohybne.Teď je ohybne ale stale bolí.Můžete mi doporučit jak dál postupovat? děkuji
- 2 odpovědí
Dobrý den
mám artrozu v levém koleni 2st. v pravém 2-3st.Pracuji jako kuchařka tak že jsem i 10hodin na nohách.Měla jsem již asi20x obstřiky kolenou které ze začátku byly ůčiné.Nyní jsem již 4 měsíce v pracovní neschopnosti a bolesti jsou téměř stejné.Můj ortoped tvrdí že na operaci jsem mladá je mi 55 let.Absolvovala jsem magnetoterapii i elektroléčbu.Existuje i jiná možnost
mám artrozu v levém koleni 2st. v pravém 2-3st.Pracuji jako kuchařka tak že jsem i 10hodin na nohách.Měla jsem již asi20x obstřiky kolenou které ze začátku byly ůčiné.Nyní jsem již 4 měsíce v pracovní neschopnosti a bolesti jsou téměř stejné.Můj ortoped tvrdí že na operaci jsem mladá je mi 55 let.Absolvovala jsem magnetoterapii i elektroléčbu.Existuje i jiná možnost
- 1230 odpovědí
- 10 Likes
Zdravím,
při artróze 2.- 3. stupně kolenního kloubu je vhodná ve vašem věku záchrana kolenního kloubu léčbou kmenovými buňkami. Více na XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
nebo v Diskuzním fóru Revmacentra.
při artróze 2.- 3. stupně kolenního kloubu je vhodná ve vašem věku záchrana kolenního kloubu léčbou kmenovými buňkami. Více na XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
nebo v Diskuzním fóru Revmacentra.