Dobry den pred 13dny jsem spadla z lavicky a mam zlomene 9zebro ma prave strane jsem doma lezim na zadech a je to pekne neprijemny chci se zeptat jestli mohu chodit na prochazky jsem zvykla sportovat beh chuze tranazer a navic jsem dost pribrala dekuji za odpoved
Dobrý den, dovolím si navázat na tuto Vaši odpověď novým dotazem. Dnes odlítáme na dovolenou a před 2 a půl týdny jsem si zlomila 10 žebro vlevo. Prvotní i kontrolní RTG proveden, komplikace žádné. Prvotní RTG jsem měla až po 4 dnech, neboť jsem si nejdříve myslela, že to mám pouze naražené. Stalo se to během cyklovýletu a normálně jsem s tím fungovala. Nyní mě to již nebolí, intenzivní bolest trvala vlastně jen týden a nebrala jsem ani analgetika, ať se opravdu držím co nejvíce v klidu a minimálně se hýbu. Do práce jsem celou dobu také chodila, mám sedavé zaměstnání. Cítím se celkem dobře, ale bojím se, že rekonvalescenci uspěchám... Aktuálně cítím jen takovou drobnou tupou bolest, jako když člověk spí na špatné matraci a říkám si, zda to není z mých prkenných pohybů. Je např. plavání pro mě již vhodné? Jak píšete, dá se dělat cokoliv, ale nerada bych to nějak zhoršila.. Děkuji