mám kuří oko a nebolí ale když si ho zkouším vynoupat tak krvaci a příbuzní se diví proč tak se ptám je to normální nebo jen neobviklé ??? dekuji předem
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic | Basic member | Plastická chirurgie | Praha
13 odpovědí
280 Likes
Dobrý den, pokud k ...vyňoupání...používáte ostré nástroje a porušíte celistvost kůže je asi obvyklé, že tato krvácí. dr.Paděra
Kuří oko asi nebude vůbec kuří oko ale bradavice, obratťe se na kožního lékaře a ten Vám řekne o co se jedná.
Esthé Laser Clinic | Basic member | Praha
27 odpovědí
5 Likes
Dobrý den.
obvyklé to určitě není. Je možné, že došlo k poranění některé z podkožních cévek nebo naopak může se jednat o bradavici, kterou vyživuje přívodná cévka. Svým neodborným zacházením byste si mohla způsobit rozšiřování možných bradavic na další kožní partie.
Doporučuji proto co nejdříve odborné vyšetření dermatologem. Kuří oka i bradavice se dají vyřešit i méně " invazivními" způsoby.
S přáním hezkého dne,
MUDr. Kubátová
MUDr. Zbyněk Dvořák | Basic member | Chirurgie | Praha
7 odpovědí
2 Likes
doporučuji jednoznačně navštívit dermatologa či chirurga.
Dobry den, pisi sem jiz rok. Na kazde noze mam tri kuri oka, dosti bolestiva. Podstoupil jsem strasne bolestivou operaci laserem, mel jsem diry v noze cca 0,7mm, silne krvacive a recidivne se dostavilo 5 kurich ok zpet. Uz jsem nestastny, po naplastech na kuri oka si nohy naparim a odumrele vydloubu nozem, ale to je tak na tyden.... desne. To v dnesni dobe neexistuje nekdo pobliz MOstu a Litvinova, kdo by mi definitivne od toho letiteho trapeni dokazal pomoci? Dekuji vsem, co to docetli az sem.... Viktor