Krvácející kuří oko

Krvácející kuří oko

timi  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
mám kuří oko a nebolí ale když si ho zkouším vynoupat tak krvaci a příbuzní se diví proč tak se ptám je to normální nebo jen neobviklé ??? dekuji předem
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 13 odpovědí
  • 280 Likes
Dobrý den, pokud k ...vyňoupání...používáte ostré nástroje a porušíte celistvost kůže je asi obvyklé, že tato krvácí. dr.Paděra
MUDr. Anna Kinkorová  |  Basic member  |  Dermatovenerologie  |  Praha
  • 74 odpovědí
  • 5 Likes
Kuří oko asi nebude vůbec kuří oko ale bradavice, obratťe se na kožního lékaře a ten Vám řekne o co se jedná.
Esthé Laser Clinic  |  Basic member  |  Praha
  • 27 odpovědí
  • 5 Likes
Dobrý den.
obvyklé to určitě není. Je možné, že došlo k poranění některé z podkožních cévek nebo naopak může se jednat o bradavici, kterou vyživuje přívodná cévka. Svým neodborným zacházením byste si mohla způsobit rozšiřování možných bradavic na další kožní partie.

Doporučuji proto co nejdříve odborné vyšetření dermatologem. Kuří oka i bradavice se dají vyřešit i méně " invazivními" způsoby.
S přáním hezkého dne,
MUDr. Kubátová
MUDr. Zbyněk Dvořák  |  Basic member  |  Chirurgie  |  Praha
  • 7 odpovědí
  • 2 Likes
doporučuji jednoznačně navštívit dermatologa či chirurga.

MUDr.Zbyněk Dvořák
Viki.A  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 4 odpovědí
Dobry den, pisi sem jiz rok. Na kazde noze mam tri kuri oka, dosti bolestiva. Podstoupil jsem strasne bolestivou operaci laserem, mel jsem diry v noze cca 0,7mm, silne krvacive a recidivne se dostavilo 5 kurich ok zpet. Uz jsem nestastny, po naplastech na kuri oka si nohy naparim a odumrele vydloubu nozem, ale to je tak na tyden.... desne. To v dnesni dobe neexistuje nekdo pobliz MOstu a Litvinova, kdo by mi definitivne od toho letiteho trapeni dokazal pomoci? Dekuji vsem, co to docetli az sem.... Viktor