Zánět šlachy a léčba rázovou vlnou
Dobrý den, mám zánět šlachy na holeni pravé nohy, 2 týdny jsem měl dláhu a chodil o berlich, ale i tak po měsíci noha po mirne zátěži opuchne. Lze na toto zranění použít rázovou vlnu ??? Ošetřujíci doktorka akorát překulila oči z vysvětlením, že větší blbost neslyšela. Prosím o odpověď. Děkuji
- 16 odpovědí
Těžká odpověď,
bolesti na holeni nebudou zřejmě zánětem šlach (žádné tam nejsou). Může jít spíše o bolest svalovou nebo periostu. Pokud by šlo o sval a ne akutní zánět blbost to být nemusí.
bolesti na holeni nebudou zřejmě zánětem šlach (žádné tam nejsou). Může jít spíše o bolest svalovou nebo periostu. Pokud by šlo o sval a ne akutní zánět blbost to být nemusí.
- 1230 odpovědí
- 10 Likes
Zdravím,
subakutní zánět šlach je diagnóza vhodná k léčbě rázovou vlnou, tato léčba má výrazný protizánětlivý efekt. Zřejmě jde o tibialis anterior syndrom
Najděte si vhodné pracoviště a překvapte Vaši ošetřující lékařku výsledkem.
I lékaři se musí učit celý život :-)
XXXXXXXXXXXXXXXXX
subakutní zánět šlach je diagnóza vhodná k léčbě rázovou vlnou, tato léčba má výrazný protizánětlivý efekt. Zřejmě jde o tibialis anterior syndrom
Najděte si vhodné pracoviště a překvapte Vaši ošetřující lékařku výsledkem.
I lékaři se musí učit celý život :-)
XXXXXXXXXXXXXXXXX
- 1 odpovědí
Dobrý den, jako maminka 9 měsíčního chlapečka trpím neustále se opakujícími záněty šlach (nebo pouzdra?) v ohýbači palce PHK. Už mám za sebou 6 obstřiků, po čase se ale bolest zase vrátí, někdy se mi "zasekne" palec a musím ho vrátit druhou rukou k dlani. Jistě se na tom podepsala moje několikaletá práce s PC, a taky rostoucí dítko. Má nyní již 10,5 kg a může trvat i půl roku, než ho nebudu už muset pořád nosit...Je pro mne nějaká šance při léčbě rázovou vlnou? Děkuji LS
- 24 odpovědí
Dobrý den,
zánět šlach je jeden z nejčastějších problémů, které se dají úspěšně řešit rázovou vlnou. Více informací na www.klouby.com
S pozdravem
MUDr. D. Zeman
zánět šlach je jeden z nejčastějších problémů, které se dají úspěšně řešit rázovou vlnou. Více informací na www.klouby.com
S pozdravem
MUDr. D. Zeman
- 2 odpovědí
Dobrý den, zánět šlach na LHK řeším už víc jak půl roku. Absolvovala jsem obstřik zápěstí, obstřik lokte a mezitím sérii léčby rázovou vlnou, asi 8x. Nejdřív se zdálo, že to asi pomáhá, ale po zátěži se mi zánět vrátil zpět. Takže mě léčba rázovou vlnou nepomohla a důvěru k ní nemám. Musím říci, že otok mi za celou dobu neustoupil a nyní jsem na neschopence znova. Znovu ortéza, veral gel, ibalgin. Ani po 3 týdnech se stav nelepší. Už jsem z toho docela nešťastná.
- 1 odpovědí
Dobrý den, asi 2 měsíce mám bolesti, docházím na ortopedii (ultrazvuk + magnet). Zřejmě zánět šlachy upínající se na kost stehenní v místě kyčle.
Jsem jinak úplně zdravá důchodkyně 65, turistka a pravidelně cvičím v Sokole. Pomohla by rázová vlna? A nemusela bych znovu na RTG, kdybych přinesla čerstvé 4 RTG od své ortopedky? Děkuji za odpověď.
Jsem jinak úplně zdravá důchodkyně 65, turistka a pravidelně cvičím v Sokole. Pomohla by rázová vlna? A nemusela bych znovu na RTG, kdybych přinesla čerstvé 4 RTG od své ortopedky? Děkuji za odpověď.
- 1 odpovědí
Zdravim, od cervence se lecim s entezopatii v pravem rameni, dostala jsem nejake cipky, nejake leky a ijekce ale po tech se mi ulevilo jen cca na 4tydny opet zhorseni, po uterni navsteve mam doporuceno ASK ramene, myslite ze razove vlny v tomto pripade pomohou? Dekuji Veronika