dobrý den, měřím 178 cm a na svoji postavu mám silná lýtka, přes nejsilnější místo mám 40 cm. I mamka a sestra mají silnější lýtka, ale já jsem nejhubenější a mám je nejširší a navíc mám jen 22% tuku v těle, pomohla by mi lymfodrenáž trochu lýtka zeštíhlit?
Rehabilitace - Mgr. Pavel Bajnárek | Basic member | Liberec
105 odpovědí
1 Like
Lymfodrenáž se používá u lymfatických otoků i v případech obezity. Bylo by lepší konzultovat vše s lékařem - nejlépe lymfologem, aby zhodnotil Váš celkový stav a lymfodrenáž jednoznačně indikoval. Při některých onemocněních je lymfodrenáž zakázaná.
Klinika estetické medicíny Petra Clinic | Basic member | Praha, Karlovy Vary
25 odpovědí
66 Likes
Dobrý den,
co se týče redukce tukové tkáně v oblasti lýtek, vynikající výsledky dosahujeme díky přístrojům radiofrekvence a estetické rázové vlny. Tímto Vás zvu na bezplatnou a nezávaznou konzultaci, kde Vám přístroje rádi představíme. Po každém ošetření je součástí ještě přístrojová lymfodrenáž.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Bc. Petra Řehořková
Petra Clinic, Klinika estetické medicíny
Do Amaryllis jsem zavítala v důsledku nemizící celulitidy na stehnech. Ani zdravá strava, ani cvičení už nezabíralo. Už po pátém zákroku vidím výrazný rozdíl - celulitida ubyla a kůže se začíná pomalu zpevňovat. Slečna, ...Více