Dobrý den, zajímali by mně druhy zubních můstků a jejich cena. Mám chybějící zub č.4 nahoře, tudíž můstek na 3,4,5. Měla bych zájem o náhradu bílé barvy. Můžete mi prosím stanovit jejich orientační cenu?
Děkuji Dvořáčková
děkujeme za Váš dotaz. Pokud nejsou zuby v sousedství chybějící 4 výrazně proplombované či s ošetřenými kořenovými kanálky bývá obvykle vhodnějším řešením zavedení implantátu a zhotovení korunky do místa chybějícího zubu. Zuby 3 a 5 tak nebudou poškozeny broušením na můstek. Vše záleží na posouzení klinické situace a rentgenových snímků.
Děkuji za odpověď. Ten implantát je čep do dásní a nasazení korunky? Jaká je cena? A má to tedy smysl, když zub č. 5 již mám zaplombovaný? Prosím sdělte mi i vaši cenu bílého můstku (né nic drahého, ale přitom ať to aspoň trošku vypadá). Děkuji
Dobrý den, pokud je zub č. 5 spolehlivě ošetřený, může sloužit jako pilíř můstku. Kompletní cena 3-členného metalokeramického můstku (za předpokladu, že zuby 33 a 35 není třeba ošetřovat) včetně provizorií činí zhruba 20.000,- Kč.
S přáním hezkého dne,
Jan Stuchlík
Minulý rok jsem od června pravidelně navštěvovala kliniku Mediestetiku na Praze 1, kam jsem docházela k paní zubařce Olze Doroško na stomatologii. Hlavním důvodem mých návštěv byla tmavnoucí jednička (po starém zánětu čá...Více
Ani ve svých nejlepších snech jsem si to takhle nepředstavovala.Všechno jsme si předem nakreslili, vyfotili, mohla jsme si vybrat design svého úsměvu. potom jsem na chvíli měla nějaké provizorium. šla jsem s ním na dva d...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Keramické korunky a můstky. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.