Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pryskyřicové korunky. Na jejich kvalitu, zda je doporučujete apod. Děkuji
Saskia
DesignDent s.r.o. | Basic member | Praha
14 odpovědí
Dobrý den,
pryskyřic používaných pro výrobu korunek je více druhů. Ale ani ty nejmodernější nejsou použitelné na zadní zuby. Na přední zuby by se snad dalo uvažovat o použití korunek z kompozitní pryskyřice. Esteticky dokonalé a dlouhodobě trvalé ošetření je možno provést jedině při použití celokeramických nebo metalokeramických korunek
Hezký den MUDr. Jan Bjaček,EsthéDent s.r.o., Na Příkopě 17, Praha
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik nyní stojí pryskyřivová korunka.Zlomila jsem si zub, dohodli jsme se se zubařem, že mi dá korunku za 3 000,- Kč, ale když jsem mu řekla, že si chci dát vyměnit všechny koruny ve předu, tak řekl, že nyní stačí pryskyřicová, a pak až si budu chrup předělávat, tak ji sundá a i ostatní 10 let staré, a dá mi tam ty za 3 000,-, vyjde mě to pak na 36 000,-. Za pryskyřicovou mi řekl 800,-
Děkuji moc za odpověď.
s pozdravem
Minulý rok jsem od června pravidelně navštěvovala kliniku Mediestetiku na Praze 1, kam jsem docházela k paní zubařce Olze Doroško na stomatologii. Hlavním důvodem mých návštěv byla tmavnoucí jednička (po starém zánětu čá...Více
Ani ve svých nejlepších snech jsem si to takhle nepředstavovala.Všechno jsme si předem nakreslili, vyfotili, mohla jsme si vybrat design svého úsměvu. potom jsem na chvíli měla nějaké provizorium. šla jsem s ním na dva d...Více
Přihlaste se k odběru novinek k zákroku Keramické korunky a můstky. Budete dostávat nové recenze pacientů, fotky před-po, aktuální diskuze. Odběr můžete kdykoli zrušit.