Bolest v oblasti zašití po extrakci moudráku

Bolest v oblasti zašití po extrakci moudráku

Kateřina98  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, chci se zeptat, jestli mám dobře zašitou díru po extrakci moudráku. Nevím zda je v pořádku že mám přišitý kousek tváře k dásni. Neřešila bych to, kdyby mě to tak strašně moc nebolelo. Dnes je to pátý den po extrakci. Bolest je opravdu hrozná, jde mi do celé čelisti a trochu i do ucha. Děkuji za odpověď.
Theresqa  |  návštěvník  |  Praha
  • 3 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den, rada bych se zeptala, jak to tehdy dopadlo? Resim něco podobného. Děkuji.
Kateřina98  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den, po nějakých cca 14ti dnech šílené bolesti a braní aulinu na bolest to samo odeznělo, díra se normálně zahojila a tvář k tomu přišitou nemám. Letos ale po extrakci moudráků na druhé straně úplně bez problému, hned skoro druhý den bez léků na bolest a i bez bolesti skoro po celou dobu.

Reakce na Kateřina98

• 3 odpovědí
  • 2 Likes
Tak to je dobra zpráva. Mě teď vypadly stehy a mam tam docela díru, která je hodně citlivá na cokoliv, jídlo, pití. Tak snad to tak taky dopadne. Děkuji za odpověď.

Reakce na Theresqa

Lukas  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 2 odpovědí
Chcem sa spýtať ako to dopadlo mám podobný problem a neviem či s tým mám ísť zubárovi ďakujem

Reakce na Lukas

• 3 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den, ta díra je prý běžná a normálně se mi to zahojilo. Zůstávalo mi to jídlo - vyplachovala jsem opatrně stříkačkou s Corsodylem (ústní dezinfekční voda). Bolelo to asi měsíc, bylo to nepříjemné, byla jsem na kontrole na stomatochirurgii, ale vše bylo v pořádku. A druhá věc, která tam byla nepříjemná, díky té díře jsem měla obnaženou sedmičku, takže to bylo také citlivé. Dá se na to dát nějaký gel - u zubaře. Nakonec se to teda samo zhojilo, ale trvalo to dlouho. Na druhé straně jsem po další extrakci měla díru menší a hojilo se to podstatně lépe.

Reakce na Theresqa

Lukas  |  návštěvník  |  Zlínský kraj
  • 2 odpovědí
Ďakujem veľmi za odpoveď

Související recenze a zkušenosti

Spokojený/á

Tuto ordinaci můžu vřele doporučit. Před několika dny jsme zde podstoupila extrakci všech čtyř osmiček a díky přátelskému, citlivému a bezbolestnému zákroku, jsem vše přežila bez psychické újmy:) Mockrát děkuji! Pan dokt... Více 

Související zákroky

Doktor ve Vašem okolí