Dobrý den,asi před dvěma měsíci mě vytrhli sedmičku na horní čelisti pod kterou byla "kapsa"delší dobu jsem já i lékař tuto kapsu ošetřovali ale na konec ten zub doktor vyndal cítím v čelisti malý tlak a mám pocit mírného otoku pod okem,po vytržení asi za týden jsem byl na kontrole s tím,že je vše v pořádku tak jsem asi tři týdny aplikoval heřmánek a řepík,ale k uzavření nedošlo tak jsem šel na kontrolu,řekli,že to není normální a otvor zašili,po odstranění stehů asi za týden otvor zůstal,potom mě ošetřili pravděpodobně laserem ,to bylo 4.1.a na kontrolu mám jít 18.1.Mám pocit,že ke zlepšení ani k zhoršení nedošlo.Měl jsem vedle té sedmičky křivou osmičku,kterou jsem si nechal vyndat už před pár lety a vše proběhlo bez problému.Děkuji za odpověď a případnou radu.
Ordinaci pana doktora Zdeňka Kotka mohu doporučit všem, kdo mají zájem o kvalitní péči. Jsem jeho pacientkou přes 15 let. Jeho ošetření je vždy profesionální, bezbolestné, pan doktor se mi vždy plně věnuje, každý zákrok ...Více
Tuto ordinaci můžu vřele doporučit. Před několika dny jsme zde podstoupila extrakci všech čtyř osmiček a díky přátelskému, citlivému a bezbolestnému zákroku, jsem vše přežila bez psychické újmy:) Mockrát děkuji! Pan dokt...Více