Dobrý den, je mi 33 a nechala jsem si zkazit zuby, jelikož mám panickou hrůzu nejen z lékařů, ale především z bolesti, nenavštívila jsem stomatologa již delší dobu. Ráda bych si své zuby dala opět do pořádku, ale přála bych si narkózu. Některé mám ulomené, některé zkažené a nevím, co oprava obnáší, a kolik by to mohlo stát. Předem děkuji za radu či pomoc.
Snoozy | návštěvník | Středočeský kraj
7 odpovědí
Dobrý den, mám stejný problém. Také mám panickou hrůzu z lékařů.
Dobrý den mám také panickou hrůzu ze zubaře,na mích zubech je to bohužel znát,i přes důkladné čištění.Proto žádám pomoc a radu kde by mi v anestezii daly zuby dopořádku.A hlavně také jaká by byla cena takového zákroku.Děkuji za odpověd.
Ahojky, no jsem ráda, že nejsem sama, ale stále jsem nikde nezjistila, co a jak, za kolik... Měla jsem za to, že se tady najde odborník a poradí, jenže toto jse pouze diskuze, takže co s tím??!!
7 odpovědí
Ahoj, v říjnu jdu na zákrok pod narkozou. Cena je kolem 10tisíc. Podívejte se na stránku avdental.cz
Ahoj, no to je super zpráva, děkuji za adresu, prosím tě, tak ty jdeš na všechny zuby,nebo jen nějak postupně, prosím tě, dej mi info a hlavně mi musíš oznámit průběh atd.
Já mám ten samý problém.....také jsem si nechala totálně zkazit zuby jen díky strachu. Hodněkrát už jsem se objednala a pak z čekárny zbaběle utekla. Rozhodla jsem se proto, že si nechám operativně udělat výměnu zubů.....Můžete mi prosím někdo poradit? Myslím tím, kde se to provádí, kolik to stojí, atp....Děkuji
Teď jsem tam koukala, ale moc moudrá z toho nejsem......Chceš si nechat vyměnit všechny poškozené zuby? Já o tom přemýšlím, ale bylo by jich opravdu hodně. Mám na to vyhrazeno 50.000,-, tak doufám, že se do toho vejdu:-)
No, tak všichni musíme uznat, že se ty peníze dají využít lépe, ale jsme hold srabi ... já zatím nemám ponětí, kolik by to stálo, záleží, kolik zubů a z jakého materiálu ... atd. Takže se asi sejdem všichni v jedné čekárně ...
No nakonec, kam jinam by člověk měl dát peníze, než do zdraví. Když už se tak bojíme. :o)
7 odpovědí
Ahoj,
posílám vám mail, který jsem dostala z avdental.cz:
Dobrý den
Díky za Váš zájem.
Možno ošetřit Vás v celkové anestesii samozřejmě lze, ale je to poměrně velká zátěž na Váš organismus. Běžně provádíme zákroky v analgosedaci - jedná se o stav velmi podobný ale prakticky nezatěžující. Jde o stav nabuzeného velmi hlubokého spánku. Na zákrok zapomenete a bude jistě bezbolestný!!! Obavy nechte doma....
Doporučuji vstupní vyšetření kde vyhotovíme přehledný snímek všech zubů a dohodneme přesný plán.
Cena uspání je 3500,-Kč/hodinu a bílá výplň začíná na 900,-Kč.
www.avdental.cz
Ahoj, Snoozy snažím se o kontakt na nějakého doktora který dělá tyto operace a nedaří se.Když už někdo odpoví tak bez anestezie.Ty máš zákrok před sebou a tak určitě něco už budeš vědět.Můžeš mi prosímtě poslat náké info.Díky.
Moc děkuji za váš mail.Na vstupní vyšetření bych se samozřejmě dostavila a přesný plán,snad i s cenou by mi moc pomohl.Jsem z Libereckého kraje a proto mám dotaz,kde se toto vyšetření a poté zákrok provádí.A také jak a kde se mohu objednat.Děkuji za odpověd.
Ahoj, tak vše se provádí pod analgosedací, což je taková speciální anestezie, tolik nezatěžuje organismus. 10. jdu na ten zákrok, budou mi brát všechny 4 moudráky a uspí mě na 2 hodiny. Hned ten den mě pustí domů.
www.avdental.cz
Dobrý den,jsem podobný "případ" jako Britney. Ovšem,mě je 19 a za svůj chrup se opravdu stydím,stydím se otevřít pusu před lidmi:( Od malička mám velkou kazivost zubů.Můj lékař mi zuby doted léčil a zpravoval.Ovšem ted je to rok a půl ,co jsem u něj nebyla.přímo mám strach a je mi hanba.Skoro na všech dolních předních zubech jsem měla výpln před 2 lety,ovšem ta se mi postupně všechna oddrolila-i se sklovinou. takže mám spíše jen takové půlky zubů.Zuby nejdou ani skoro čistit ,protože je to hrozně bolestivé.Na přední zuby nic neukousnu.Jeden "zbytek"zubu se mi už kýve. Už mi došla trpělivost, a nechci mít zkažené mládí mými zuby,tak mě napadlo nechat si pod narkozou zpravit všechny zuby a nejspíš dát implantáty.Chtěla bych znát Váš názor a přibližné rozpětí KČ ,kolik by mě to mohlo stát.Děkuji Monika.
Dobrý den, je mi 40 a nechala jsem si zkazit zuby, jelikož mám panickou hrůzu nejen z lékařů, ale především z bolesti, nenavštívila jsem stomatologa již delší dobu. Ráda bych si své zuby dala opět do pořádku, ale přála bych si narkózu a v jaké nemocnici to udělají
Hezký den, slušný stomatolog to s Vámi zvládne i za pomoci léků. Nebo v "narkóze", což poskytujeme a pokud máte pojišťivnu 207 i na tuto, jinak budete muset lecos připlatit. Jinak všechny smlouvy má Všeobecná fakultní nemocnice v Praze.
sanaci zubů v celkove anestezii nebo analgosedaci provadi jiz vice klinik. Mohu Vám nabídnout péči na naší klinice Esthesia.
Esthesia - klinika rodinného zdraví a krásy
Adresa: Opletalova 1013/59 (1.patro), Praha 1, 110 00
Kontakt na recepci XXXXXXXXXXX nebo XXXXXXXXXXX nebo XXXXXXXXXXXXXXXX
Otevřeno - pondělí až pátek - 8,00 - 20,00 hodin.
Ordinaci pana doktora Zdeňka Kotka mohu doporučit všem, kdo mají zájem o kvalitní péči. Jsem jeho pacientkou přes 15 let. Jeho ošetření je vždy profesionální, bezbolestné, pan doktor se mi vždy plně věnuje, každý zákrok ...Více
Tuto ordinaci můžu vřele doporučit. Před několika dny jsme zde podstoupila extrakci všech čtyř osmiček a díky přátelskému, citlivému a bezbolestnému zákroku, jsem vše přežila bez psychické újmy:) Mockrát děkuji! Pan dokt...Více