Potřebuji nutně stomatologic. ošetření, jsem na vysokých dávkách analgetik (bez nich nenapíšu ani tenhle mail :-), nemám čes. zdr. pojištění, mám jen DPP ne HPP, potřebuji poradit, jestli mohu v případě, že už ani analgetika nepomůžou tlumit bolest, někam zajít, kde by mě ošetřili ?
Potřebuji extrakci 1 kořene a 1 zubu.
Nějakou menší hotovost mám, další peníze čekám v průběhu 7-14 dnů.
Dobrý den,
k ošetření dnes zdravotní pojišťovnu nepotřebujete a vše můžete hradit jako samoplátce. Je zcela běžné, že stomatologická zařízení dnes ani nemají smlouvy se zdravotními pojišťovnami.
Dnes i zítra mám v programu nějaká místečka, tak v případě zájmu se ke mne objednejte a zoubky dáme do pořádku.
Pokud se jedná o jeden kořenový kanálek, tam endodontické ošetření stojí 1700 Kč a pokud se jedná o extrakci, tam je cena u jednokořenového zubu 600 Kč.
S pozdravem Dr. Anastasia Polunina
Klinika Mediestetik, Senovážné náměstí 23, Praha 1 - tel.: XXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXX - XXXXXXXXXXXXXXX
Ordinaci pana doktora Zdeňka Kotka mohu doporučit všem, kdo mají zájem o kvalitní péči. Jsem jeho pacientkou přes 15 let. Jeho ošetření je vždy profesionální, bezbolestné, pan doktor se mi vždy plně věnuje, každý zákrok ...Více
Tuto ordinaci můžu vřele doporučit. Před několika dny jsme zde podstoupila extrakci všech čtyř osmiček a díky přátelskému, citlivému a bezbolestnému zákroku, jsem vše přežila bez psychické újmy:) Mockrát děkuji! Pan dokt...Více