Dobrý den, pře 5 dny jsem byla na trhání osmičky dole..1 den po zákroku se mi objevil nepříjemný zápach z úst. Má to nějakou souvislost se zákrokem?? Děkuji
Dobry den,prosim vas chci se zeptat je to uz dlouho co chodim jedne zubarce a proste mam rozvrtane zuby,sebrala mi skoro vse hodne lidi od ni uteklo,jsem prosim vas z porican a hledam nekoho kdo by dokazal nejak bezbolestne vytahnout osmicky,ja nevim ani kam a hlavne se uz bojim protoze je to boles zubarka kterou jsme meli tak ta jede nekdy bez injekci,muzete mi prosim napsat nejake zubare treba i z prahy mi to mame kousek,nejake zubare ktere pomuzou a ne rozvrtat pusu.prosim o pomoc specha
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz.
Dostavte se prosim, na vstupní konzultaci a vyhotoveni rtg snimku. Vše Vám podrobně vysvětlíme a samozřejmě následný zákrok bude proveden pod znecitlivěním. Obavy nechte doma.
Vážený pane,
na klinice GHC Praha pracuje stomatochirurg, který Vám může zuby moudrosti (osmičky) vytrhnout buď v lokální anestezii nebo
analgosedaci. Nejprve se objednejte na tel. XXXXXXXXXXX /8/ na vstupní vyšetření, kde Vám stomatolog zhotoví rentgen a připraví vše potřebné k objednání na chirurgickou extrakci. Nejsme smluvní zařízení zdravotních pojišťoven, pacienti si hradí ošetření přímou platbou.
Dobrý den,
zápach z úst se zákrokem souvisí zcela jistě. Příčin však může být hned několik. Může jít jen o ne zcela dobrou dentální hgienu,která se po zákroku neprovádí zcela dobře, nebo může jít o zbytky potravy napadané do lůžka zubu. Může se také jednat o zápach způsobený zánětem.
Pokud zápach sám nezmizí je třeba určitě vyhledat lékaře.Zcela jistě pomůže vyplachování úst desinfekční vodou s obsahem chlorhexidinu.
Dobry den, dnes je to 8 dni po extrakci vsech 4 zubu moudrosti. 4 den po operaci se mi z jedne diry po zubu zacala do ust pritekat neprijemna pachut, ktera zpusobuje rovnez neprijemny zapach z ust. Pri vyndavani stehu mi pani doktorka sdelila ze je to zapricineno tim ze se mi z te rany odplavila krevni srazenina nicmene ranu vyplachla dezinfekci a vycpala ji napustenym cosi s tim ze se to samo postupne uvolni. 2. Den ze vsak neprijemny zapach vratil :-( ptam se tedy jestli si mam dojit opet k zubarce a nebo mam zustat trpelivy a vyplachovat si usta Listerinem.
Ordinaci pana doktora Zdeňka Kotka mohu doporučit všem, kdo mají zájem o kvalitní péči. Jsem jeho pacientkou přes 15 let. Jeho ošetření je vždy profesionální, bezbolestné, pan doktor se mi vždy plně věnuje, každý zákrok ...Více
Tuto ordinaci můžu vřele doporučit. Před několika dny jsme zde podstoupila extrakci všech čtyř osmiček a díky přátelskému, citlivému a bezbolestnému zákroku, jsem vše přežila bez psychické újmy:) Mockrát děkuji! Pan dokt...Více