Dobrý den, jsem 25 dni po extrakci prave dolni osmicky, a v miste po zubu se mi objevili jakoby váčky, viz foto....při stisknutí dáseň bolí, v klidu nebolí, potírám roztokem Herbadent. O co může jít?
Tak už vím o co jde, byla jsem na zubní chirurgii kde mi před měsícem osmičku extrahovali, a jedná se o předčasně uzavřenou dáseň, kdy dole ještě není zhojená, a nahoře se uzavře (jakoby zahojí), ale dole se vytvoří hnis který nemá kudy jít ven tak utvoří tyto váčky, které po stisknutí vatovým tamponkem krvácí a hnis vytíká ven. Dáseň mi byla náslendě otevřena, a už 3 den chodím na výměny drénu namočeném ve framykoinové masti. ATB zatím nasazovat nechtějí.
Ordinaci pana doktora Zdeňka Kotka mohu doporučit všem, kdo mají zájem o kvalitní péči. Jsem jeho pacientkou přes 15 let. Jeho ošetření je vždy profesionální, bezbolestné, pan doktor se mi vždy plně věnuje, každý zákrok ...Více
Tuto ordinaci můžu vřele doporučit. Před několika dny jsme zde podstoupila extrakci všech čtyř osmiček a díky přátelskému, citlivému a bezbolestnému zákroku, jsem vše přežila bez psychické újmy:) Mockrát děkuji! Pan dokt...Více