Celokeramický můstek - inlay
Dobry den, Po sportovnim urazu a nepovede lecbe a zachrane zubu mi musela byt pred tydnem vytrzena horni ctyrka. Zubar se mnou zatim cenu ani co presne se tam da nekonzultoval. Jen rekl, ze mi obrousi okolni dva zuby a da mustek. Chci se zeptat kolik stoji "inlay mustek - celokeramicky" o kterem jsem se docetl, ze se zuby nebrousi, ale jen se vybrousi male jamky. A zda je toto schopen udelat jakykoli zubar nebo k tomu potrebuje nejake zvlastni pristrojove vybaveni. Moc dekuji za odpoved.
- 62 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den. Jsou dva způsoby. Buď je můstek jakoby vlepen, poté se nemusí okolní zuby obrušovat. Ale moc to nedrží. Průměrná doba držení je cca 4-6měsíců. Nebo se okolní zuby obrousí a na ně nasadí korunky. Ale bych ve Vašem případě nedoporučoval, neboťby se musel obrousit špičák. A to je velmi důleležitý zub. Navrhoval bych cestu implantátu, kdy se nemusí na okolní zuby vůbec sahat.
- 39 odpovědí
Dobrý den,
ve Vašem případě je jednoznačně řešením implantát. Nenechte si do zubů dělat ani menší ani větší jamky či díry.Implantát Vám nahradí chybějící zuby spolehlivě a zcela bez poškození těch okolních.
S pozdravem
MUDr. Jan Špiller
Dentální centrum Podkovka
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXX
ve Vašem případě je jednoznačně řešením implantát. Nenechte si do zubů dělat ani menší ani větší jamky či díry.Implantát Vám nahradí chybějící zuby spolehlivě a zcela bez poškození těch okolních.
S pozdravem
MUDr. Jan Špiller
Dentální centrum Podkovka
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXX
- 1 odpovědí
Dobrý den,
po vytržení 2L (chybí mi 6L,7L) a 2P (chybí mi 6P,7P)mi stomatolog doporučil celokeramický můstek. Prosím o info, zda tento můstek může být napevno nebo jen vyndavací.
Děkuji
po vytržení 2L (chybí mi 6L,7L) a 2P (chybí mi 6P,7P)mi stomatolog doporučil celokeramický můstek. Prosím o info, zda tento můstek může být napevno nebo jen vyndavací.
Děkuji
- 1 odpovědí
dobry den,chtel bych se zeptat co by mne stalo 3 predni vrchni zuby vykopnute a jeden vrchni ktrery tam neni vubec a mam i z tama vytrhly kořen...mam panicky strach ze zubare a chtel bych se zeptat na kolik by to vyslo a s vybelenim........dekuji za brzkou odpoved