Cena implantátu
- 33 odpovědí
- 3 Likes
Třeba zdůraznit, že je nutno udat cenu jak za implantát, tak i za nástavbu t. j. cenu celkem. K tomu přičíst cenu korunky (od fasetované až po bezkovovou). K tomu se přičítá cena práce. Pak celková cena se pohybuje v rozsahu od 15 do 55 tisíc Kč.
- 21 odpovědí
Neznám ostatní ceny. U nás stojí 15 000Kč a používáme čtyři druhy značkových implantologických systémů. MUDr. M. Ciboch,Praha, XXXXXXXXXXXXXX - viz také XXXXXXXXXXXXX
- 1 odpovědí
- 2 Likes
Zdravím!
Už 3 roky mi chybí 5ka vlevo nahoře a chtěl bych zubní implantát.
Mám pár dotazů:
Kolik bude celý zákrok stát?
Po jak dlouhé době budu mít zub kompletně hotový?
Je možné si nastavit splátkový kalendář?
Kolikrát musím přijet před a po zákroku?
Je nějaká ordinace v ČR o které se dá říct, že je nejlepší?
Předem díky za odpověd.
Michal
Už 3 roky mi chybí 5ka vlevo nahoře a chtěl bych zubní implantát.
Mám pár dotazů:
Po jak dlouhé době budu mít zub kompletně hotový?
Je možné si nastavit splátkový kalendář?
Kolikrát musím přijet před a po zákroku?
Je nějaká ordinace v ČR o které se dá říct, že je nejlepší?
Předem díky za odpověd.
Michal
- 1 odpovědí
- 1 Like
Dobrý večer. Mám skromný dotaz. Kolik stojí jeden čep jednoho zubu, číslo zubu je 5. Jsem u Zdravotní pojištovny Ministerstva vnitra. Děkuji.
- 1 odpovědí
Dobrý den, před 3 týdny mi vytrhli levou horní 1, protože jsem měla ten zub mrtvý, vzhledem k tomu, že je mi 27 let, tak mi pan doktor doporučil implantát s čím souhlasím. Cena 40.000 Kč se mi ale zdá strašně vysoká, pan doktor mi však řekl, že v soukromém zařízení zaplatím až o 30% více. Je to pravda? Doba kdy bych měla kompletní implantát i s korunkou hotový je prý tak třičtvrtě roku, upřímně mě hodně straší, že budu do té doby chodit bez zubu, jen s vyndavací protézou.
- 2 odpovědí
Dobry den mam dotaz. chtela bych se zeptat na cenu dvou novych zubni implantaty prednich zubu, dekuji za odpoved, muj email Amanda.18@seznam.cz
- 2 odpovědí
Zdravím. Je mi 30 let a právě se dokončila implantace všech dolních zubů (6 implantátů). Já jsem platila za vytržení dolní čelisti, vsazení 6ti šroubů do kosti celkem 130 000,-. Po tříměsíčním vhojování my cca před 14 dny doplnili zubní korunky kde jsem doplácela 83 000,- Na ten čas vhojování jsem si zaplatila snímatelnou zubní náhradu za 2000,-, kterou jesm tedy nepoužívala. Takže suma sumárum mám v puse garáž na nové auto :-) Cena teda šílená, ale konečně se mohu po letech zase zakousnout např. do jablka.
- 1 odpovědí
Chcem si nechať spraviť zubný implantát. Ale ako čítam, ceny sú veľmi vysoké. Je možné ho hradiť formou splátok?
- 1 odpovědí
Dobrý den.Mám zájem o implantát levé horní jedničky.Zuby mám relativně zdravé,ale částečnou paradentózu.Půjde to?Děkuji.
- 34 odpovědí
- 1 Like
V ceně je zahrnuta částka za zavedení, za implantát samotný, za další potřebné komponenty k němu a za korunku, kterou implantát nese. Pohybuje se kolem 20,000,- Kč, ale může dosahovat až 30,000,- Kč u dražších materiálů nebo dražších klinik. Někdy může být zavádějící, pokud u ceny za zavedení není uvedena cena implantátu, která může být dosti značná.
- 21 odpovědí
V naší společnosti stojí zavedení zubního implantátu 15 000Kč (používáme čtyři druhu implantologických značkových systémů) a 10 000Kč jedna kovokeramická korunka s abutmentem. Podrobně vysvětlujeme při konzultaci (vyšetření) MUDr. M. Ciboch - odborný a statutární zástupce společnosti, vedoucí lékař akreditovaného pracoviště Stomat spol.sr.o. (XXXXXXXXXXXXX, XXXXXXXXXXXXXX, tel: XXXXXXXXX)
- 1 odpovědí
Dobrý den. Před lety jsem si nechal dělat implantát s dvoj korunkou (zub mi tam nenarostl, v té době mě bylo 18 a zákrok platili rodiče, nejsem si jistý kolik, ale jednalo se o 5ciferné číslo - nevím jestli něco hradila pojišřovna).
Jako mladý jsem měl rovnátka a vysokou kazivost zubů, tudíš mám ve všech stoličkách amalganové plomby (srkz na skrz, ze stran, z vrchu...všude - dokonce se i zub působením plomby zbarvil).
Nyní se mi roh zubu(oné stoličky) odštípnul, nyní tam zůstává spíše více amalgania než zubu. Osobně si myslím, že můstek ani korunka zde moc aplikovat nepůjdou. Zvažuji tedy implantát. Bohužel ceny implantátů jsou značně vysoké. Nyní je to jeden zub ale v budoucnu to může být klidně i dalších 7. Ceny implantátů jsem si zde již přečetl, člověk by si měl připravit 25-30K.
Můj dotaz je velmi specifický: Je nějaká část platby co hradí pojišťovny?
Děkuji. Jirka.
Jako mladý jsem měl rovnátka a vysokou kazivost zubů, tudíš mám ve všech stoličkách amalganové plomby (srkz na skrz, ze stran, z vrchu...všude - dokonce se i zub působením plomby zbarvil).
Nyní se mi roh zubu(oné stoličky) odštípnul, nyní tam zůstává spíše více amalgania než zubu. Osobně si myslím, že můstek ani korunka zde moc aplikovat nepůjdou. Zvažuji tedy implantát. Bohužel ceny implantátů jsou značně vysoké. Nyní je to jeden zub ale v budoucnu to může být klidně i dalších 7. Ceny implantátů jsem si zde již přečetl, člověk by si měl připravit 25-30K.
Můj dotaz je velmi specifický: Je nějaká část platby co hradí pojišťovny?
Děkuji. Jirka.
- 33 odpovědí
- 3 Likes
Dobrý den, celková cena kvalitního šroubového implantátu včetně metalokeramické korunky činí 15,-tisíc Kč.Výkon je zcela bezbolestný.
Konzultace se nehradí,nutný je t.z.v. panoramatický snímek. Pro více informací můžete volat na telefon: Telefon nebo Telefon
S pozdravem MUDr.Zdeněk Kotek,Zubní ambulance Kobylí na Moravě
Konzultace se nehradí,nutný je t.z.v. panoramatický snímek. Pro více informací můžete volat na telefon: Telefon nebo Telefon
S pozdravem MUDr.Zdeněk Kotek,Zubní ambulance Kobylí na Moravě
- 1 odpovědí
@MKMD1 : Dobrý den,
již byl tady vznesen dotaz na zubního lékaře v Ostravě, který používá české imlantáty. Odpověď byla bohužel neveřejná. Minulý týden jsem přišla o zub, a proto bych Vás ráda poprosila o informaci, koho tedy v Ostravě navštívit.
Děkuji za odpověď.
již byl tady vznesen dotaz na zubního lékaře v Ostravě, který používá české imlantáty. Odpověď byla bohužel neveřejná. Minulý týden jsem přišla o zub, a proto bych Vás ráda poprosila o informaci, koho tedy v Ostravě navštívit.
Děkuji za odpověď.
- 1 odpovědí
- 1 Like
S jakou cenou musim pocitat u horni celisti pri 4 implantatech a 6 korunkach vzadu,vepredu by se jednalo o most se 6 korunkami.Mel bych zajem o implantaty levnejsiho typu (ne svycarske).Dekuji za odpoved
- 27 odpovědí
Cena za levnější typ implantátu je 12.000,- za jeden implantát. Korunka na implantát stojí cca 7.800,-, korunka na zub pak 5570,- a mezičlen (přemostění mezery) pak 2609,-
- 1 odpovědí
Dobrý den,
potřebovala bych náhradu za 7 vlevo nahoře, na jakou částku to asi výjde? Děkuji za odpověď Sandra
potřebovala bych náhradu za 7 vlevo nahoře, na jakou částku to asi výjde? Děkuji za odpověď Sandra
- 27 odpovědí
Dobrý den. Při náhradě horní stoličky je rozhodující, zda je dostetk kosti směrem na výšku, tzn k čelistní dutině. Pokud ano, jedná se o běžnou implantaci se zhotovením korunky. Cena za takové ošetření je cca 26tis. POkud je ovšem nutné doplnit kost z důvodu nedostatku (provést navýšení dna čelistní dutiny, tzv sinus lift), je cena cca o 6900,- vyšší a i délka ošetření se prodlouží cca na 4 měsíce, oproti standartním dvěma. Přesný plán ošetření lze stanovit až po rentgenovém (nejlépe 3D) vyšetření.
S pozdravem
dr. Tomáš Čáslava
S pozdravem
dr. Tomáš Čáslava
- 21 odpovědí
V naší společnosti stojí zavedení zubního implantátu 15 000Kč a kovokeramická korunka s kovovým abutmentem 10 000Kč. MUDr. M. Ciboch - vedoucí lékař akreditovaného pracoviště Stomat spol.sr.o.
- 1 odpovědí
Dobrý den, nevyrostla mi 5ka vlevo nahoře a chtěl bych zubní implantát.
Chtěl bych se zeptat:
Kolik sezení musím absolvovat?
Doporučíte mi nějakou ordinaci pokud možno v Praze?
Předem děkuji za odpověď
Chtěl bych se zeptat:
Kolik sezení musím absolvovat?
Doporučíte mi nějakou ordinaci pokud možno v Praze?
Předem děkuji za odpověď
- 39 odpovědí
Dobrý den,implantát Dentis včetně zavedení stojí u nás na Podkovce 10.000,- Kč.Nicméně záleží, jaké jsou podmínky pro zavedení, zda není třeba přídatných zákroků.To pak může cenu změnit.Vždy doporučuji přijít se nejprve s implantologem poradit. Jste kdykoliv vítán.
S pozdravem
J.Špiller
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXX
S pozdravem
J.Špiller
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXX
- 1 odpovědí
Dobrý den, můžete mi prosím napsat, kolik stojí zubní implantát? Chybí mi zub a nevím, jestli to spraví korunka, nebo si mám dát umělý zub. A jak dlouho vydrží? Děkuji za odpověd.
- 1 odpovědí
Dobry den, chteta jsem se zeptat kolik by stal jeden vyndavaci zub. Mam parandotozu uz ve velkem stavu a to ze jednicka zub mi vyjela do predu kyve se a co nevydet mi vypadne. Na implantat nemam a myslim si, ze na parandotozu je keramika zbytecna, ze zub znovu vypadne. dekuji za odpoved
- 1 odpovědí
kolik by stalo na horní čelist 2 implantaty a 4 korunky - levnejší verze dekuji
- 33 odpovědí
- 3 Likes
Dobrý den paní Kubelková,nedá se pouze z těchto Vašich údajů seriózně posoudit vhodnost řešení. Počítejte s přetížením konstrukce. Nutný je přehledný rentgenový snímek a místní posouzení situace. Kompletní implantát včetně keramické korunky stojí 15 tis.Kč.
Pro více informací můžete volat na telefon Telefon nebo Telefon .
S pozdravem MUDr.Kotek Zdeněk, Zubní ambulance Kobylí
Pro více informací můžete volat na telefon Telefon nebo Telefon .
S pozdravem MUDr.Kotek Zdeněk, Zubní ambulance Kobylí
- 1 odpovědí
a co když na to prostě nemám, jsem bez práce a vytrhli mi dolní jedničku takže jsem bez zubu, vypadá to moc hezky :-/ a to nemluvim o jiných zákrocích co by mi měli dělat, když mi řekli ceny tak jsem šla do kolen, navíc sháním zubaře u nás na mostecku a všichni jsou plný, takže budu asi zřejmě brzo bez zubů :-/na to asi žádná rada nebude :-(
- 9 odpovědí
Dobrý den, dolní jednička se dá elegantně nahradit pomocí speciálního monoimplantátu. Jeho cena je 12,-tisíc Kč.
Po třech měsících je možno vyrobit fasetovou korunku, pacient hradí
1,5 tisíc Kč. S pozdravem MUDr.Kotek Zdeněk, Zubní ambulance Kobylí Telefon 519 431 155
Po třech měsících je možno vyrobit fasetovou korunku, pacient hradí
1,5 tisíc Kč. S pozdravem MUDr.Kotek Zdeněk, Zubní ambulance Kobylí Telefon 519 431 155
- 15 odpovědí
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.
Ve Vašem případě navrhuji velmi estetické, jednoduché a ekonomické řešení.
Pokud ještě vlastní zub máte lze jej vlepit (uchytit) k sousedním zubům, pokud jej již nemáte lze jej vymodelovat a uchytit pomocí kompozitní pryskyřice.
S přáním hezkého dne,
MUDr. Jan Stuchlík
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXX
Ve Vašem případě navrhuji velmi estetické, jednoduché a ekonomické řešení.
Pokud ještě vlastní zub máte lze jej vlepit (uchytit) k sousedním zubům, pokud jej již nemáte lze jej vymodelovat a uchytit pomocí kompozitní pryskyřice.
S přáním hezkého dne,
MUDr. Jan Stuchlík
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXX
- 1 odpovědí
Dobrý den.Jsem maminka na meteřské dovolené a jelikož peněz není dost a mne chybí přední zub nahoře,tak přichází v uvahu jen snímatelná nahrada.Chtěla jsem se zeptat na cenové rozpětí.Díky
- 5 odpovědí
Dobrý den, čeká mě zavedení 2implantátů a stále mi není jasné, jaký je ten rozdíl v kvalitě?Cena mi byla vyčíslena od 30.000,-Kč do 50.000,-Kč dle použitých implantátů.Mám na výběr od firem NOBEL BIOCARE, ASTRA, STRAUMANN,LASAK, DIO a teď ,který je ten z levnějších a který z dražších implantátů a jaký je tedy, pokud se to dá říci kvalitnější?Je tam takový rozdíl v použitých materiálech, nebo se platí ,,jen,, značka a základ je u všech stejný.Je to pro mě veliký rozdíl v ceně, tak jaký si vybrat, aby byl kvalitní a vydržel a cenově tedy pro mě únosný....Děkuji Vám za odpověď. S pozdravem Andrea
- 1 odpovědí
- 1 Like
Dobrý den, dospěla jsem do stádia, kdy budu muset dostat zubní protézu a vzhledem k mému věku se s tím nemohu smířit.Byla bych moc ráda kdyby jste mi dal kontakt na nějakého lékaře z Ostravska, který je opravdu odborník za slušnou cenu.Děkuji za rychlou odpověď
Gábina
Gábina
- 1 odpovědí
Dobrý den.Je mi 40let a jsem maminka na mateřské.Asi tyden je to co my vypadla horní jednička:-( vypadá to děsně:-( chtěla bych zatím částečně snímatelnou náhradu,než si ušetřím na lepší.Pry se cena pohybuje cca.1800kč?je to opravdu jen asi na 3.měsíce.poté již jdu do práce,a budu mít více peněz.Jen potřebuji nyní abych se nemusela bát promluvit:-( je to strašné na psichiku...děkuji moc
- 3 odpovědí
Zajimalo by me kdo by vyrobil zub.protezu bez zmeny v obliceji ale také v rozumne cenove relaci .Znam ceny ale doufam ze někdo pomuze dekuji za nabídky ale také vim ze co je narocne je drahe ale budu vdecna za rozumnou nabidku snd mi někdo pomuze dekuji predem
- 203 odpovědí
- 68 Likes
Zavedení zubního implantátu u nás provádíme od 9000 Kč. Zub, abutment korunka, vše dohromady v jednoduchém případě kolem 18000 Kč. Může to být ale složitější (nedostatek kosti atd. a pak to může být i o polovinu více.
- 1 odpovědí
Zubní implantáty nejsou snad nikde levný, a pokud , tak většinou nejsou dobrý. Já jsem si nechala dělat jako zubní implantáty all on 4 u https://vse-na-4-implantatech.cz/, kde si myslím, že cena odpovídá výsledku, se kterým jsem byla velmi spokojená.