Dobrý den, prosím o vysvětlení. Mám čerstvě nasazenou korunku na implantát (6 vpravo dole). Korunka zcela nedosedá k dásni , mezera viditelná není, ale při čištění zubů mně pan doktor doporučil abych si zubní nití zajela i pod korunku - abych odstranila případné zbytky jídla. Je to standardní , nebo je špatně udělaná korunka ?
U běžné korunky jsem se nikdy nesetkala s tím že by nedosedla zcela na dáseň.
Dobrý den,
je zcela normální ,že korunky nedosedají tak těsně jako když se použije část Vašeho zubu.
Hygiena je u implantátu velmi zásadní,proto je lepší ,když se Vám bude dařit čistit místo kolem korunky a implantátu, než kdyby se Vám tam zadržovaly zbytky jídla a nebyla jste schopná si je vyčistit.
V takových případech často dochází k odhojení implantátu.
Pěkný den
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více