Z důvodu chybějících zubů mi byly do horní čelisti dány 2 implantáty v červenci 2015. Dále mi byly na mé 4 kořeny zubů po ošetření dány čepy pro hybridní protézu, kterou budu mít nasazenou na kořenech zubů a implantátech. Protézku mám nyní na zkoušku a dohotovení bude ještě nějakou dobu trvat, než dojde k definitivní podobě. Čili jsem chodila 9 měsíců bez zubů, bez náhradní protézky. Je tato dobastandartvní pro takovýto výkon bez zdravotních komplikací a o ceně se raději nezmiňuji. Děkuji za odpověď
Tak my vždy zhotovujeme dočasnou náhradu, aby lidé nechodili bez zubů, ale neznám cenu, kterou jste platila. Určitě nespojovat v náhradě zuby a implantáty. U nás ale stojí implantát 9-12000 Kč, třeba jste platila mnohem méně, pak to nelze srovnávat...
Děkuji za odpověď. Pro přípravu hybridní protézy jsem zálohově zaplatila 24 tis. Kč za 2 implantáty. Zároveň mi byly dány 4 čepy do kořenů zubů. Hybridní protéza se ještě "ladí" a nacvakávám pouze na kořeny zubů /implantáty se zapojí až podle toho jak to bude sedět. Kompletní cena zatím 80 tis. Kč /vč. implantátů/. Děkuji a přeji hezký den MČ
Za takové peníze děláme můstek "zuby napevno" na celou čelist na 6-8 implantátů- tolik pro vaši orientaci...Hybrodní náhradu na 4 implantáty se třmenem za 50-60000 Kč podle typu...
Dobrý den chtel bych se s váma podělit se svýma skuenostma s oboru česká stomatologie - zubní ordnace. Jelikož jsem byl už 2 roky bez svého zubního dokrora a zubi jsem měl se hodně špatném stavu tak jsem pasal na tento p...Více
Chtěla bych vyjádřit velký dík panu docentovi Romanu Šmuclerovi za perfektně odvedenou práci. Pan docent, jako jediný, vyřešil mé velké problémy se zuby. Měla jsem letité, zlomené a uvolněné metalokeramické můstky s extr...Více